Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Dag 3 van de KWPN Stallion Show alweer! Vandaag start de tweede bezichtiging voor de dressuur- en Gelderse hengsten en de avond kent traditiegetrouw prachtige shows! Maar dat is nog niet alles, in het promodorp vindt u meer dan 100 standhouders waar u naar hartenlust kunt shoppen of waar u iets lekkers kunt eten of drinken.

Vandaag start het programma in de hoofdpiste om 9.00 uur met de tweede bezichtiging voor dressuurhengsten, gevolgd met de tweede bezichtiging voor de Gelderse hengsten vanaf ca 15.10 uur. Daarna gaat het programma verder met de presentatie van de aangewezen dressuurhengsten en de presentatie en primering van de aangewezen dressuur- en Gelderse hengsten. 

Showprogramma
Om 18.30 uur staat de eerste show op het programma, de Gelderse KWPN-goedgekeurde hengst Kardieno laat zich dan zien aan u! Vervolgens wordt Bordeaux keur verklaard. Voor deze gelegenheid neemt Renate van Uytert- van Vliet plaats in het zadel. Hierna is het opnieuw de beurt aan de Gelderse hengsten, in een showblok, tonen Ibsen B, Imposant EM en Jupiler S zich. Het zilveren EK-team van de Junioren en Children hebben flink geoefend en laten vanavond een quadrille zien onder leiding van Monique Peutz! Om 19.15 uur komt de nieuwste lichting dressuurhengsten in de baan, zeer interessant voor u als fokker. Om 20.50 uur vervolgt het programma met de VHO Trofee, het zilveren EK-team van Rotterdam en wordt GLOCK's Johnson TN gekroond tot Horse of the Year 2019! Daarna komen de hengsten in actie die deelnemen aan The road to Grand Prix, met beloftevolle hengsten, wordt Jazz geëerd, geeft het zilveren EK-team van de Young Riders en U25 een clinic, en ook Expression laat zich zien in een clinic. Het slotstuk is in handen van wereldkampioen Jovian en Andreas Helgstrand.

Digitale catalogus
Wist u dat u de catalogus van de KWPN Stallion Show met alle tweedebezichtigingshengsten ook online kunt raadplegen? Tevens kunt u dan de video’s van de eerste bezichtiging van deze hengsten bekijken!

Vernieuwde KWPN-stand
Maar naast het programma in de hoofdpiste is er vandaag nog veel meer te beleven. Zo bent u van harte welkom in de vernieuwde KWPN-stand waar onze medewerkers u graag te woord staan. Ook kunt u zich hier aanmelden om ‘In gesprek’ te gaan met bijvoorbeeld directeur Piet Peters of voorzitter Andries van Daalen? In een gesprek van 15 minuten kunt u ze het hemd van het lijf vragen.

Winactie
Ook is er iedere dag een winactie, waarbij u kans maakt op een overnachting bij Van der Valk Hotel Apeldoorn - de Cantharel. Uw stoelnummer kan weleens het winnende lot zijn! Niet gewonnen? Misschien mag u wel een van de Divoza-cadeaubonnen ter waarde van 25 euro ophalen. In de KWPN Salesroom kunt u checken of u het winnende stoelnummer heeft. En als u dan toch in de Salesroom bent, bekijk dan eens de collectie van de KWPN Select Sale én van de allereerste KWPN Online Broodmare & Embryo Auction!

KWPN.tv
Naast de gratis livestream worden er in de pauzes ook enkele andere tv-items uitgezonden. Zo schuift vandaag Monique Peutz aan bij presentatrice Charlotte Dekker om circa 12.30 uur en Theo Driessen om 17.30 uur.

Social Media
Naast alle online berichtgeving kunt u de KWPN Stallion Show ook volgen op Facebook en Instagram waar wij u een kijkje achter de schermen geven!

Programma/startlijsten/uitslagen
Meer info KWPN Stallion Show

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 59,75

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners