Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

De sfeer zat er vanochtend al goed in, veel hengsten ontvingen met hun optreden applaus van het enthousiaste publiek! Ook de hengsten die morgen deelnemen aan de KWPN Select Sale vielen in de smaak. Maar liefst zes hengsten ontvingen een uitnodiging voor het verrichtingsonderzoek.

Mafkees (Ferdinand x United) komt uit de moederlijn van het Zwarte Tour-paard Bingo (v.Goodtimes), het internationale Inter II-paard Eclectisch (v.Zenon), het Lichte Tour-paard Winni Peg (v.Rhodium) en meerdere Z1/Z2/ZZ-Licht-paarden. Ook hij wist de handen op elkaar te krijgen tijdens zijn verrichting in de baan vanmiddag.

Moulijn
Tevens aangewezen voor het verrichtingsonderzoek is Moulijn (Glamourdale x Son de Niro). Als zoon van wereldkampioen Glamourdale en uit de moederlijn van diverse Grand Prix-dressuurpaarden, heeft deze Moulijn zijn talent niet van een vreemde. 

Mistral
In de pedigree van de beloftevolle, met veel afdruk bewegende Mistral is het toekomsttalent van Edward Gal, GLOCK’s Total U.S., gecombineerd met de merrie What’s Up. Deze dochter van Don Schufro-zoon Doolittle bracht al het Z1-paard Isa (v.Dream Boy) en is een halfzus van het internationale Prix St. Georges-paard Douglas IV (v.Diamond Hit).Mistral (Total US x Doolittle).

Monte Cristo en Mauro vd Watermolen
In Monte Cristo (Totilas x Metall) komt het bloed van Totilas samen met dat met Metall-dochter Iresia. Zij een halfzus van het Duitse Lichte Tour-paard Hillstone (v.Zizi Top). Ook deze hengst is uitgenodigd voor het verrichtingsonderzoek. Net zoals Mauro vd Watermolen (Zonik x Negro). Via zijn moeder Hidaylia voert Mauro vd Watermolen het waardevolle bloed van dressuurpaardenmaker Negro, van de Grand Prix-hengst Scandic en de stempelhengst Krack C.

Wildcards
Morgen komen nog zes KSS-hengsten in actie op de tweede bezichtiging. Om circa 15.00 uur worden deze beloftevolle dressuurhengsten geveild. Het is mogelijk dat de collectie nog wordt uitgebreid met enkele wildcards. Alleen de premiehengsten komen hiervoor in aanmerking.

KWPN Salesroom
De gehele collectie is te bekijken op de veilingwebsite www.kwpn.auction. Daarnaast bent u van harte welkom in de KWPN Salesroom waar onze medewerkers u graag te woord staan. Tevens kunt u hier alle veterinaire info opvragen. Naast het live meebieden is telefonisch bieden ook mogelijk. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rianka Hazeleger via selectsale@kwpn.nl, 06-10303820 of Wim Versteeg: 0654201800.

VHO Handelsplein
Naast de KWPN Select Sale biedt ook het VHO Handelsplein de mogelijkheid om een beloftevolle jonge hengst aan te schaffen met het oog op de sport of fokkerij. Hengsten uit de eerste en tweede bezichtiging worden hier te koop aangeboden en staan gestald bij de hengsten van de KSS. Daarnaast kunnen deze hengsten worden getoond in de speciaal hiervoor aangelegde trainingsring met op de springdagen een kooi met een springlijntje en voor de dressuurhengsten is de mogelijkheid tot vrijbewegen. Zo kunnen eigenaren van deze hengsten gebruik maken van het podium dat de KWPN Stallion Show biedt!

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
€ 119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners