Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

De laatste dag van de KWPN Stallion Show! Vandaag is de ontknoping van de hengstenselectie voor de dressuurhengsten én kunnen we genieten van ons schitterende tuigpaard. Vanavond staan ook de finales van de Anemone Horse Trucks hengstencompetitie op het programma. Kortom, een afwisselende dag vol talentvolle KWPN-hengsten!

Vandaag start het programma in de hoofdpiste om 9.00 uur met de tweede bezichtiging voor dressuurhengsten, gevolgd door de presentatie van de in 2019 goedgekeurde tuigpaardhengsten én de tweede bezichtiging van de hengsten uit deze fokrichting. Daarna gaat het programma verder met de altijd spectaculaire Oregon Trofee, de presentatie van de aangewezen dressuurhengsten en de KWPN Select Sale.

Showprogramma
Om 17.55 uur start het avondprogramma met de finale van de Anemone Horse Trucks hengstencompetitie klasse L, gevolgd door de presentatie van de premiehengsten dressuur. Ook de winnaars van de hengstencompetitie klasse M en Z worden deze avond bekend. De finales worden afgewisseld met de show ‘Het Zwarte Goud’, waarin de Friese paarden hun beste beentje voorzetten,   Om 22.00 stelt Johan Hamminga de Pavo Cup winnaars van 2019 aan u, Johnny Depp, Keano RS2 en reservekampioen Imagine neemt de honneurs waar voor winnaar Imposantos die als favoriet in actie komt in de hengstencompetitie. Vervolgens doen niemand minder  dan Edward Gal met GLOCK’s Total US, Hans Peter Minderhoud met GLOCK’s Toto Jr en Ingrid Ockhuisen met GLOCK’s Trafalger het licht uit met een wervelende show. Het belooft een prachtig slotstuk te worden van vier dagen sport en fokkerij in de Brabanthallen.

Digitale catalogus
Wist u dat u de catalogus van de KWPN Stallion Show met alle tweedebezichtigingshengsten ook online kunt raadplegen? Tevens kunt u dan de video’s van de eerste bezichtiging van deze hengsten bekijken!

Vernieuwde KWPN-stand
Maar naast het programma in de hoofdpiste is er vandaag nog veel meer te beleven. Zo bent u van harte welkom in de vernieuwde KWPN-stand waar onze medewerkers u graag te woord staan. Ook kunt u zich hier aanmelden om ‘In gesprek’ te gaan met bijvoorbeeld directeur Piet Peters of voorzitter Andries van Daalen? In een gesprek van 15 minuten kunt u ze het hemd van het lijf vragen.

Winactie
Ook is er iedere dag een winactie, waarbij u kans maakt op een overnachting bij Van der Valk Hotel Apeldoorn - de Cantharel. Uw stoelnummer kan weleens het winnende lot zijn! Niet gewonnen? Misschien mag u wel een van de Divoza-cadeaubonnen ter waarde van 25 euro ophalen. In de KWPN Salesroom kunt u checken of u het winnende stoelnummer heeft. En als u dan toch in de Salesroom bent, bekijk dan eens de collectie van de KWPN Select Sale én van de allereerste KWPN Online Broodmare & Embryo Auction!

KWPN.tv
Naast de gratis livestream worden er in de pauzes ook enkele andere tv-items uitgezonden. Zo schuift vandaag Monique Peutz aan bij presentatrice Charlotte Dekker om circa 12.30 uur en Theo Driessen om 17.30 uur.

Social Media
Naast alle online berichtgeving kunt u de KWPN Stallion Show ook volgen op Facebook en Instagram waar wij u een kijkje achter de schermen geven!

Programma/startlijsten/uitslagen
Meer info KWPN Stallion Show

(Foto Dirk Caremans)

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
€ 119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners