Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Onder toeziend oog van duizenden bezoekers tijdens de vrijdagavond van de KWPN Stallion Show ontving Reijer van Woudenbergh uit handen van voorzitter Andries van Daalen de Gouden Speld. Van Woudenbergh was maar liefst negen jaar actief in de hengstenkeuringscommissie. Voor het Gelders paard betrad hij als voorzitter de baan, voor de dressuurpaarden was hij commissielid.

Namens de leden en het Algemeen Bestuur had Andries van Daalen de eer de speld uit te reiken. ‘’We zijn trots om de Gouden Speld uit te reiken, we willen je bedanken voor alle inzet en betrokkenheid bij het stamboek. Niet alleen als jurylid heb je je tomeloos ingezet voor de KWPN-fokkerij, ook ben je zelf actief én succesvol als fokker. Een Gouden Speld is na al deze jaren niet meer dan verdiend.’’

Vanwege het bereiken van de maximale benoemingstermijn is Reijer niet meer herkiesbaar als commissielid en volgt Johan Hamminga hem op in de dressuurcommissie. In de fokrichting Gelders paard heeft Jan Pen zijn plaats ingenomen. De uitreiking kwam voor van Woudenbergh als een complete verrassing: ‘’Ik zat nietsvermoedend te genieten van het programma toen ik ineens naar binnen werd gevraagd, het is voor mij een mooie waardering van de jaren waarin ik me met plezier voor het KWPN heb ingezet. Dat ik geen onderdeel meer ben van de commissie betekent niet dat ik tijd over ga houden, de kleinkinderen zijn al actief in de paardensport en ik ga graag met ze mee op wedstrijd. Daarnaast verwacht ik nog een aantal veulens en moet er thuis ook veel gebeuren. Nee vervelen ga ik me zeker niet.’’, besluit Reijer.

Foto: Hippo Foto

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
€ 119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners