Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Marcel van Manen is afgelopen zaterdag tijdens de KWPN Stallion Show in Den Bosch officieel toegetreden tot het bestuur van Veulenveiling Midden-Nederland. Namens het bestuur werd Marcel verwelkomd door voorzitter Joop van Wessel. Van Manen is al jaren actief betrokken bij Veulenveiling Midden-Nederland en was er in het verleden al voorbrenger en hoekman. Sinds 2016 maakt hij onderdeel uit van de selectiecommissie.

Marcel: "Ik vind het mooi dat ik deze stap nu kan zetten en onderdeel ben van het bestuur. Mijn vader Huib was een van de mede-oprichters van de veulenveiling, en zelf heb ik echt van alles voor de veiling gedaan en ik zit nu al een aantal jaar in de selectiecommissie. Ik denk dat ik vanuit mijn rol als bestuurder de verbinding tussen fokkerij en sport nog verder kan versterken. Samen met mijn vrouw Tamara run ik een trainings- en handelsstal met een klantenbestand van fokkers en kopers. Laat dat net de belangrijkste spelers zijn voor Veulenveiling Midden-Nederland!"

Ook voorzitter Joop van Wessel is blij met de toetreding van Van Manen: "Marcel is al jarenlang nauw betrokken bij onze veiling. Het is natuurlijk extra bijzonder dat hij als het ware in de voetsporen mag treden van zijn vader Huib en de hele weg van voorbrenger tot bestuurslid heeft doorgemaakt. Marcel levert binnen onze selectiecommissie al een belangrijke bijdrage, waardoor ons bestuur unaniem achter deze stap stond!"

Bron: Veulenveiling Midden-Nederland

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
€ 119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners