Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

De allereerste collectie van KWPN Online Broodmare & Embryo Auction was al ontzettend interessant. En het wordt alleen maar beter, nu wij ook de mogelijkheid hebben gekregen om een zeer exclusief rietje van Chacco-Blue te veilen!

Het sperma van de legendarische Chacco-Blue is nauwelijks nog verkrijgbaar. Op zowel online als fysieke veilingen worden er topprijzen betaald voor embryo’s en veulens van Chacco-Blue. Interessanter wordt het niet, dus grijp uw kans! Aanstaande vrijdag starten de biedingen en op maandagavond 10 februari vanaf 20.00 uur sluit de veiling.

Top interessante embryo’s
De collectie bestaat verder uit twintig drachtige fokmerries en vijf zeer interessante embryo’s. Uit de volle zus van GLOCK’s Johnson TN, Djo ter Kwincke, wordt een embryo geveild van Zonik. Renate-Utopia, de moeder van niemand minder dan Vivaldi, is aangepaard met de kampioenshengst Le Formidable. Valverde tekent voor het vaderschap voor embryo uit een merrie die drie Grand Prix-hengsten op rij in haar pedigree vertegenwoordigd. Twee ijzersterke moederlijnen komen samen in het embryo van Comme Il Faut uit de directe moederlijn van Bubalu VDL. Het vijfde en laatste embryo komt uit een merrie die al eerder twee 1.60m-hengsten heeft gebracht en is hier gecombineerd met stempelhengst en Grand Prix-paardenleverancier For Pleasure.

Bewezen fokmerries
Net zoals de embryo’s zijn ook de fokmerries genetisch interessant. De Lichte Tour-merrie Citrien Sollenberg is een dochter van Horse of the Year 2019 Johnson en is dragend van de Duitse kampioenshengst Vitalis. De voormalig kampioen Indian Rock (v.Apache) maakte veel indruk op de KWPN Stallion Show afgelopen week. Hij is aangepaard met Gendy (v.Bellisimo), een van de laatste merries uit de fokkerij van wijlen Huub van Helvoirt. Deze merrie komt uit de directe moederlijn van de KWPN-hengsten én Grand Prix-paarden Charmeur en Zuidenwind.

Grand Prix-hengsten
De springfokmerries verwachten veulens van de Grand Prix-hengsten: Aganix du Seigneur, Emerald van ’t Ruytershof, Tobago, Dominator Z en Hardrock Z. Van de jonge hengst Lay Out, die vorig jaar deelnam aan de kampioenskeuring, verwacht Kannan-dochter Limoncella WM een veulen. Deze hengst voert het waardevolle bloed van Verdi die tien jaar op Grand Prix-niveau heeft gesprongen en over onbegrensd vermogen beschikt! Cantos-dochter Beaurante D.D. heeft zelf op 1.40m-niveau gesprongen en is dragend van de-hengst Charisma. Amone voert het bloed van drie 1.60m-hengsten in haar pedigree: Calvados x Libero H x G.Ramiro Z. Zij is aangepaard met de zeer beloftevolle Poker de Mariposa die uit een van ’s werelds beste moederlijnen komt.

Benieuwd naar de gehele collectie? Bekijk deze op de veilingwebsite!

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
€ 119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners