Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

De onlangs aangewezen hengst Maddox Mart neemt zijn intrek in de stallen van Matthias Alexander Rath. Steffi Verhagen publiceerde gisteren op de facebookpagina van haar bedrijf dat de hengst verkocht is. “Hij gaat een geweldig leven krijgen en wij wensen Gestüt Schafhof dan ook alle goeds met deze topper”, voegt zij eraan toe op Facebook.

Maddox Mart (Hennessy uit Fanirma (elite IBOP-dres PROK) van Bordeaux, fokker C.W. van Baalen uit Gellicum) was tijdens de KWPN Stallion Show in eigendom van Verhagen Horse Service V.O.F. en ontving luid applaus van het publiek tijdens zijn presentatie vrij bewegen in de kooi. Tijdens het longeren op 21 januari op het KWPN-centrum stelde Steffi Verhagen de hengst zelf voor.

Vaderdier Hennessy (De Niro uit Silhouette elite pref PROK van Jazz, fokker familie Ploegmakers - van Bavel uit Sint Oedenrode) was zelf ook aanwezig op de KWPN Stallion Show vorige maand. In de showrubriek ‘The Road to Grand Prix’, onder leiding van Monique Peutz, stelde Remy Bastings de goedgekeurde hengst voor. Dit showblok stond geheel in het teken van KWPN-goedgekeurde hengsten die het talent in huis hebben voor een doorbraak in de Grand Prix.

Naast Maddox Mart heeft Hennessy ook de aangewezen hengst Legacy S gebracht.

Maddox Mart is niet de enige aangewezen hengst die verkocht is naar het buitenland dit jaar. Tijdens de KWPN Select Sale bleek de belangstelling vanuit het buitenland ook groot te zijn. Alle vier de aangewezen springhengsten die deelnamen aan de KWPN Select Sale werden in de KWPN Select Sale verkocht naar het buitenland. Ook van de aangewezen dressuurhengsten zijn drie hengsten vertrokken naar het buitenland.

Video KWPN Stallion Show

Video longeren 21 januari 2020

 

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 59,75

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners