Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

De KWPN-goedgekeurde hengst Expression won vandaag met een score van 75,942% de Grand Prix in Utrecht. Cennin kwam met een score van exact 75% dicht in de buurt.

Onder het zadel van Diederik van Silfhout liet de KWPN-goedgekeurde Expression (Vivaldi uit Melody keur pref sport-dres v.Vincent, fokker G.W. van Norel uit Wapenveld) in Utrecht een foutloze Grand Prix zien. Een hele mooie score van 75,942% en een overwinning waren het resultaat. Madeleine Witte-Vrees maakte met de KWPN-erkende Cennin (Vivaldi uit Vitana V.elite sport-dres PROK v.Donnerhall, fokker J.E.J. Cuppen uit Someren) hun rentree in de wedstrijdsport. Ook deze combinatie liet in de Grand Prix Special zien in vorm te zijn, met 75% zaten ze de winnaars dicht op de hielen. Adelinde Cornelissen en Fleau de Baian (Jazz uit Fidora ster pref prest v.Ulft, fokker fam. Beijer uit Boven-Leeuwen) scoorden 72,101%, goed voor plek zes.

Fit
“Dit was een van zijn beste proeven tot nu toe”, begint Diederik tevreden. “Hij liep heel goed en het was een hele fijne proef. Vanaf het binnekomen aan, was het meteen goed. We hadden nog een paar hele kleine dingetjes en een klein rommeltje in het achterwaarts, maar over het algemeen was het een mooie proef. De piaffe en passage waren goed, hij stapte goed en alle zware oefeningen waren hartstikke fijn. Expression is op dit moment fit en hij voelt zich heel goed. Hij is de laatste tijd een stuk sterker geworden en het werk gaat hem makkelijk af.” De ruiter wil Expression graag starten op de CDI5* in Herning of op The Dutch Masters – Indoor Brabant.

MvE voor KWPN

Foto: Hippo Foto

 

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
€ 119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners