Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Het KWPN organiseert regelmatig bijeenkomsten op het KWPN-centrum, speciaal voor haar leden. Iedere bijeenkomst staat er een thema centraal en deelname hieraan is geheel kosteloos.

In april vinden er twee ledenbijeenkomsten plaats op het KWPN-centrum. Beide staan geheel in het teken van het verrichtingsonderzoek van de rijpaardhengsten.

Bent u nieuwsgierig wat er bij het verrichtingsonderzoek van de rijpaarden in Ermelo komt kijken of heeft u altijd al een kijkje achter de schermen willen nemen bij de hengsten? Dinsdag 14 april staat de ledenbijeenkomst in combinatie met een bezoek aan de springhengsten op de agenda en woensdag 15 april kunt u de ledenbijeenkomst bijwonen in combinatie met een bezoek aan de dressuurhengsten. De bijeenkomsten worden geopend door Algemeen Directeur Piet Peters, gevolgd door Hoofd Fokkerijzaken Ralph van Venrooij die de leden meer vertelt over de KWPN-fokkerij en het verrichtingsonderzoek. Ook Foktechnisch Specialist Daniëlle Arts is aanwezig, zij geeft een uitgebreide toelichting op D-OC, de genoomfokwaarde voor osteochondrose (OC) die aangeeft of een paard een hogere of lagere kans dan gemiddeld heeft om OC door te geven aan zijn of haar

nakomelingen. Tijdens het bezoek aan de beoordeling van de hengsten worden de hengsten toegelicht, gevolgd door een rondleiding door het stallencomplex. De ledenbijeenkomst wordt afgesloten met een geheel verzorgde lunch. De inloop van beide bijeenkomsten is vanaf 09.45 uur. Om 10.00 uur starten de bijeenkomsten en rond 14.00 uur vindt de afronding van de ledenbijeenkomsten plaats.

Heeft u nog paarden die u wilt overschrijven, een paspoort en/of stamboekpapier dat u wilt afgeven/ophalen of andere stamboek-gerelateerde zaken? Dit kunt u voorafgaand of aansluitend aan de ledenbijeenkomst op kantoor aangeven zodat wij het voor u in orde kunnen maken.

Als er nog vragen zijn die u graag persoonlijk wilt stellen aan een medewerker van het KWPN is dat natuurlijk ook mogelijk. Het kan zijn dat u graag wat extra uitleg over de website wilt verkrijgen of andere zaken. In het aanmeldformulier kunt u aangeven als u vragen heeft en ook als het voor een specifiek persoon geldt. Wij helpen u graag!

Aanmelden
Wilt u aanwezig zijn bij de ledenbijeenkomst(en)? Geef u dan snel op via www.kwpn.nl/warm-welkom. Let op: vol is vol!

 

 

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 59,75

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners