Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Iron Spring Farm is trots als nieuwe eigenaar van de goedgekeurde KWPN-hengst Lowlands (v.Millenium x Donnerball), reservekampioen in 2019. De toevoeging van Lowlands betekent voor Iron Spring Farm een lange zoektocht naar een jonge hengst met de juiste mix voor sport en fokkerij. 

“We zijn heel blij dat Lowlands zich bij de Iron Spring Farm-familie gaat voegen”, reageert Meghan de Garay, fokmanager bij Iron Spring Farm. “Hij is een mooie, rijdbare hengst met prachtige bloedlijnen. Hij heeft veel Duits bloed, wat betekent dat hij een belangrijke rol kan spelen in de Nederlandse fokkerij omdat hij volledig vrij is van Jazz, Ferro en Flemmingh.”

Lowlands behaalde zeer goede scores op de verrichtingsonderzoek met louter een 8,5 of hoger op alle onderdelen en een totaal van 87,5 punten. Hoogtepunten waren 9,5 voor de stap, 8,5 voor draf, galop, elasticiteit en balans en een 9 voor rijdbaarheid en houding.

Lowlands blijft in Nederland voor de fokkerij en blijft onder het zadel van Dinja van Liere. De bemiddeling van Lowlands is door Reesink Horses gerealiseerd.

Met Lowlands heeft de Iron Spring Farm weer een kwaliteitsvolle hengst toegevoegd aan hun arsenaal. Roemer, Contango, Rampal, Sir Sinclair, Florianus II en nu dus Lowlands behoren tot de hengsten die Iron Spring Farm beschikbaar maakt aan Noord-Amerikaanse fokkers.

Bron: Persbericht
Foto Lowlands: Dirk Caremans

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
€ 119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners