Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

De KWPN-goedgekeurde hengst Glamourdale heeft dit weekend zijn Zware Tour-debuut gemaakt op de subtopwedstrijd in Oud-Gastel. Onder het zadel van Charlotte Fry liep de hengst naar 74,485%.

Glamourdale (Lord Leatherdale uit Thuja stb pref v.Negro, fokker J.W. Rodenbug uit Ouderkerk aan den IJssel) bouwde de afgelopen jaren al een indrukwekkende palmares op. Als driejarige werd hij kampioen op de Stallion Show, vier jaar later won hij goud op het Wereldkampioenschap voor Jonge Dressuurpaarden en vorig jaar scoorde hij al 80% op het CHIO Aken in de Lichte Tour. Dit weekend maakten Charlotte Fry en Glamourdale een veelbelovende overstap naar de Zware Tour, met 74,485% wonnen ze de Inter II.

Begin is gemaakt
“Het ging buitengewoon”, vertelt eigenaar Gertjan van Olst. “Het is heel goed verlopen en we zijn echt dik tevreden. Dit was het eerste stapje in de Zware Tour en dit is een goede basis om mee verder te gaan. Er zat een telfout in de eners, ze reed er 9 in plaats van 11. Dat drukte de score behoorlijk, maar dat maakt voor nu niet zo veel uit. Verder was de hele proef gewoon heel goed. Het begin is gemaakt en dit biedt een goed perspectief voor de toekomst. We kunnen er tegenaan en ik kijk uit naar de volgende stap.”

MvE voor KWPN

Foto: Hippo Foto

€122,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot KWPN.tv
  • Gratis advertenties plaatsen op KWPN Horses for Sale
Word nu lid
€22,- per jaar

JongKWPN lidmaatschap

  • Ben jij tussen de 16 en 30 jaar?
  • Ben jij geïnteresseerd in fokkerij en sport? 

Dan is JongKWPN vast en zeker iets voor jou! JongKWPN biedt een gevarieerd programma. 

Word nu lid

Official Partners