Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Met de door de VDL Stud gefokte Cardento-zoon Farrel heeft Daniel Coyle vandaag de Wereldbekerwedstrijd op CSI3*-W Live Oak International gewonnen.

De Ierse ruiter Daniel Coyle vormt sinds 2017 een combinatie met Farrel VDL (Cardento uit Becherry ster pref prest van Stakkato, fokker VDL Stud uit Bears). Eerder werd deze inmiddels tienjarige ruin internationaal uitgebracht door de VDL stalruiter James Billington, die onder meer aan het WK voor zesjarigen deelnam in Lanaken. Via de WEF Sport Horse Auction kwam de KWPN'er in handen van zijn huidige eigenaren. Acht combinaties bleven foutloos in het 1.60m basisparcours van deze Wereldbekerwedstrijd in Ocala en vijf van hen realiseerden een dubbele nulrit. Daniel Coyle leverde die prestatie in de snelste tijd met Farrel en won daarmee 33.000 Dollar.

Tot eerdere successen van Daniel en Farrel behoort onder meer het winnen van de 1.45m-Grand Prix van CSI2* Caledon in 2018. Het afgelopen jaar is de Cardento-zoon beperkt ingezet voor de internationale concoursen en nu in 2020 lijkt hij klaar voor het hoogste werk.

JS voor KWPN

 

€121,30 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot KWPN.tv
  • Gratis advertenties plaatsen op KWPN Horses for Sale
Word nu lid
€22,- per jaar

JongKWPN lidmaatschap

  • Ben jij tussen de 16 en 30 jaar?
  • Ben jij geïnteresseerd in fokkerij en sport? 

Dan is JongKWPN vast en zeker iets voor jou! JongKWPN biedt een gevarieerd programma. 

Word nu lid

Official Partners