Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Op het CDI5* in Herning liep de KWPN-goedgekeurde hengst Expression naar een 6e plek in de Grand Prix en een 7e in de Grand Prix Special.

Diederik van Silfhout en Expression (Vivaldi uit Melody keur pref sport-dres van Vincent, fokker G.W. van Norel uit Wapenveld) zetten in de CDI5* Grand Prix van Herning een mooie proef neer die 72,869% opleverde. Daarmee eindigde de combinatie op een zesde plek, net voor Richard Davison en zijn zelfgefokte Bubblingh (Lingh uit Matajo v.Picandt). Deze Britse combinatie liet 72,500% noteren. In de Special lieten Diederik en Expression wederom een goede proef zien, maar maakte de ruiter op het einde van de proef een programmafout. Hun eindtotaal daalde daardoor met 2% naar 70,617%, goed voor een 7e plek in deze Special.

Goede kant op
“De eerste dag was ik heel blij met Expression, hij liep echt een goede proef”, vertelt Diederik. “We hadden een paar kleine dingetjes en hij was misschien niet zo scherp als eind vorige maand in De Meern, maar het was een fijne proef zonder fouten. De tweede dag was hij eigenlijk beter, net een tikje scherper en trok hij er wat meer aan. Toen ging ik alleen de verkeerde kant op en kreeg ik daarna een taktfout in het uitstrekken. Dat heeft veel punten gekost en dat was zonde, maar verder had ik echt fijn gereden. Hij was al even niet internationaal mee geweest maar hij is wat dat betreft heel makkelijk en heel rustig. Hij is minder hengst dan hij eerder geweest is. Het gaat echt de goede kant op met hem en daar ben ik heel blij mee.”

MvE voor KWPN

Foto: Hippo Foto

 

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 59,75

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners