Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Painted Black is verhuisd naar de stallen van Gestüt Schafhof in Duitsland, waar ook Totilas staat. De preferente hengst van Morgan Barbancon Mestre stond eerder bij Van Olst Horses in Den Hout.

Painted Black (Gribaldi uit Litchy elite pref prest sport-dres van Ferro, fokkers Van de Valk-van Anholt uit Ommel) werd door Anky van Grunsven uitgebracht in de Grand Prix, onder het zadel van Anky liep de hengst onder andere zijn eerste Wereldbekerfinale. Verkoop aan Morgan Barbancon Mestre volgde, voor haar betekende Painted Black haar doorbraak in de internationale Grand Prix. De combinatie kwam van start op de Wereldbekerfinale, het EK in Aken, de Wereldruiterspelen in Caen en zelfs op de Olympische Spelen in Londen. In 2015 ging Painted Black op 18-jarige leeftijd met pensioen. Ook in de fokkerij doet Painted Black goede zaken. Hij heeft bij het KWPN drie goedgekeurde zonen, Bon Bravour, Enzo Ferrari en Ebony, en maar liefst zes goedgekeurde kleinzonen.

Combineren
Morgan traint bij inmiddels Dorothee Schneider, die in de buurt van Gestüt Schafhof van de familie Rath – Linsenhoff woont. “Painted Black is naar Duitsland verhuisd, omdat het voor mij makkelijker is om hem te blijven bezoeken. Zo kan ik mijn trainingen mooi combineren met een bezoekje. Hij wordt gezien als superster, is gelukkig en het gaat goed met hem.” Painted Black zal dit jaar beschikbaar zijn voor de fokkerij.

Bron: De Hoefslag/MvE voor KWPN

Foto: Hippo Foto

 

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 59,75

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners