Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

In het Limburgse Kronenberg wordt van 2 tot en met 6 september het Wereldkampioenschap voor vierspannen gehouden. Bent u fan van de Oranje menners en hun KWPN'ers? Kom dan in het oranje om de menners aan te moedigen vanaf de speciale Oranje tribune van het WK Limburg 2020! Naast de vele sportieve hoogtepunten kunt u ook genieten van een groot aantal side-events en shows.

De Oranje tribune heeft uitstekend zicht op de hoofdpiste waar de dressuur en de vaardigheid wordt verreden. Via het ticketsysteem op de website reserveert u eenvoudig uw tribuneplaatsen. Wilt u het WK van het begin tot het einde van dichtbij meemaken, reserveer dan een plaats op de fancamping voor je caravan, camper of tent. Deze fancamping bevindt zich nog geen 50 meter afstand van de hoofdingang en is voorzien van elektriciteitsaansluiting, douches en toiletten.

Het programma ziet er als volgt uit: op donderdag 3 september en vrijdag 4 september vinden de dressuuronderdelen plaats. Zaterdag 5 september rijden de menners de marathon en zondag 6 september staat geheel in het teken van de vaardigheid. Meer informatie, het programma en de tickets vindt u op de website van het Wereldkampioenschap vierspannen 2020. 

KWPN-ledenvoordeel
KWPN-leden krijgen een korting van 10% op de toegangsprijs! Gebruik hiervoor bij uw online reservering de kortingscode die u kunt vinden in het Mijn KWPN-dashboard. Klik hier om uw kaarten voor de Oranje tribune te reserveren. De actie loopt van 1 april t/m 31 mei 2020. 

Naast het WK vierspannen kunnen KWPN-leden nog meer ledenvoordeel ontvangen. Zo kunnen KWPN-leden met korting paarden laten verzekeren, een rijbewijs halen bij Blom Verkeersschool, een 2-paards auto huren bij Anemone Horse Trucks en nog veel meer. Bekijk de ledenvoordeel-pagina voor alle voordelen. 

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 59,75

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners