Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

KWPN-hengst Gotcha-Utopia (Ziësto uit Allure Utopia elite pref IBOP-dres PROK van Uphill, fokker E. Fikse uit Oene) is na ruim vier jaar terug in Nederland. Hij staat bij zijn oude amazone Jennifer Sekreve op stal. Gotcha-Utopia is beschikbaar voor de fokkerij en maakt zijn opwachting voor een wedstrijd debuut.

Nederlandse fokkerij
Sekreve begon met het rijden op de hengst na het KWPN-verrichtingsonderzoek in 2014. Daarna volgde de Pavo Cup en enkele Subli Cup-wedstrijden. Voordat de finale van de Subli Cup plaats vond werd de hengst verkocht naar Duitsland. Sekreve vertelt “Hij is ruim vier jaar in Duitsland geweest. Er hebben enkele veranderingen plaatsgevonden binnen dat bedrijf. Daarmee kreeg de familie van Norel de kans om hem terug te halen voor de Nederlandse fokkerij. Hij heeft niet veel gedekt maar het aantal dekkingen waren heel goed. Zijn nakomelingen lijken veelbelovend.”

Wedstrijd debuut
Sekreve is zeer verheugd dat ze weer in het zadel zit van de bruine hengst. “Het is voor mij super leuk dat ik hem terug heb op stal. Vanwege het Corona-virus zijn er even geen wedstrijden waardoor we tijd hebben om weer aan elkaar te wennen. We gaan toewerken naar een wedstrijddebuut wanneer er weer wedstrijden op het programma staan. Gotcha past mij heel goed en geeft een super fijn gevoel. Ik ben altijd blij als ik erop zit” besluit ze enthousiast.

Bron: Hoefslag
Foto: Sandra Nieuwendijk

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 59,75

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners