Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Het veulenseizoen is in volle gang en de eerste veulens zijn al geregistreerd. Wist u dat het registreren van uw veulen ontzettend makkelijk is? Gert Kamphorst heeft dit ondervonden en heeft zijn veulen direct geregistreerd. Een chique, bruin merrieveulen van Fleau de Baian, geboren op 9 februari.

Met Puerette (uit Uerette ster PROK van Silvano N, fokker D. Noordhuis uit Wijster) is Gert Kamphorst ontzettend content. “Dit jaar worden er maar twee veulens van Fleau de Baian verwacht. Graag dek ik mijn merrie absoluut nogmaals met hem, want deze hengstenkeuze heeft heel goed uitgepakt. Ik ben erg blij met het veulen.”

Niet alleen Gert Kamphorst, maar ook u bent als fokker natuurlijk hartstikke trots op uw veulen! De afgelopen twee jaar hebben wij fokkers uitgelicht en ook dit jaar gaan wij iedere twee weken een trotse fokker uitlichten. Hoe u hiervoor in aanmerking kunt komen? Simpel! Deel de mooiste, leukste, liefste, grappigste foto van uw veulen:

  1. Op uw eigen Instagramaccount, plaats hierbij #proudkwpnbreeder en vermeld @kwpn_official
  2. In de Facebookgroep ‘KWPN Veulens’

Elke twee weken wordt er een fokker uitgekozen en uitgelicht. Daarnaast maakt u ook kans op een halsterset van het KWPN als u deelneemt aan deze actie. De winactie loopt van 1 april t/m 31 juli 2020.

Verwacht u binnenkort een veulen? Of bent u van plan in de toekomst te gaan fokken? Wij hebben handige tips, de meest gestelde vragen en informatie over het fokken en registeren van uw veulen(s) op een rijtje gezet. Tevens bieden wij nu een korting aan op het aanvragen van het D-OC-predicaat bij uw veulen, daarover leest u hier meer. Wilt u alvast genieten van de veulens van andere fokkers of uw eigen veulen(s) showen aan medefokkers? Word dan lid van de speciale Facebookgroep voor KWPN Veulens!

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 59,75

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners