Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Beezie Madden heeft haar toppaard, waarmee ze dit jaar aan de Olympische Spelen wilde deelnemen, verkocht. Jennifer Gates is de nieuwe eigenaar van de door Roelof Bril gefokte hengst Darry Lou.

De Tangelo van de Zuuthoeve-zoon (uit Venus elite sport-spr prest PROK van Nabab de Rêve, fokker Roelof Bril uit Westendorp) Darry Lou begon zijn internationale sportloopbaan onder de Mexicaan Alberto Aldana en vormde sinds het voorjaar van 2017 een combinatie met topamazone Beezie Madden. Samen kwamen ze tot grote successen zoals het winnen van de 4*-GP in Wellington, het 1.55m van CSI5* Calgary, twee 1.60m-proeven op CSIO5* Calgary en meerdere topprestaties in Nations Cup-wedstrijden. Eerder gaf Beezie al aan dat ze na de Olympische Spelen van 2020 Darry Lou wilde gaan verkopen, omdat ze daarmee afscheid zou nemen van de topsport. De hengst van eigenaresse Abigail Wexner is nu, vanwege het uitstel van de OS, verkocht aan Jennifer Gates.

“Ik ben heel erg blij dat Darry Lou in mijn leven is gekomen en zal altijd de mooie herinneringen koesteren. Mijn grote dank gaat uit naar Abigail Wexner, want zonder haar was dit alles nooit mogelijk geweest”, vertelt Beezie op haar Facebook-pagina. “Ik denk dat Darry Lou en Jennifer een topcombinatie gaan vormen en ik kijk uit naar hun toekomst. Darry Lou komt daarmee in uitstekende handen en ik wens Jennifer én haar trainer Harrie Smolders ontzettend veel geluk met hem.”

JS voor KWPN / Foto Darry Lou - HippoFoto

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
€ 119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners