Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Ieder jaar worden er steeds meer ET- en ICSI-veulens geboren en geregistreerd bij het KWPN. Reden genoeg om het registreren van deze veulens te vereenvoudigen.

Vanaf vandaag kunt u uw ET- of ICSI-veulen via het ‘gewone’ registratieformulier aanmelden. U selecteert de merrie, geeft de geboortedatum van het veulen aan en vervolgens kunt u bij ‘Type dekking’ kiezen uit drie opties: inseminatie / natuurlijke wijze, ET of  ICSI. Vervolgens vult u de rest van het formulier in. Bent u geen lid? Het handigste is dan om u eerst online aan te melden als lid, vervolgens uw merrie online over te schrijven op uw naam en dan bovenstaande stappen te doorlopen. Dit kan allemaal direct na elkaar.

Het registratietarief van een ET- of ICSI-veulen kan afwijken van het gebruikelijke tarief wanneer er geen DNA van de moeder bekend is. De aanvullende kosten voor een DNA-onderzoek bedragen 63 euro (incl. 21% btw).

In onderstaand stappenplan leggen wij stap voor stap uit hoe de veulenregistratie in zijn werk gaat. Klik op de afbeelding voor een grotere weergaven.

Komt u er niet uit of heeft u vragen? Wij staan u graag te woord. U kunt ons online benaderen via info@kwpn.nl of telefonisch via 0341-25 55 55.

Verwacht u binnenkort een veulen? Of bent u van plan in de toekomst te gaan fokken? Wij hebben handige tips, de meest gestelde vragen en informatie over het fokken en registeren van uw veulen(s) op een rijtje gezet. Tevens bieden wij nu een korting aan op het aanvragen van het D-OC-predicaat bij uw veulen, daarover leest u hier meer. Wilt u alvast genieten van de veulens van andere fokkers of uw eigen veulen(s) showen aan medefokkers? Word dan lid van de speciale Facebookgroep voor KWPN Veulens!

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
€ 119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners