Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

De KWPN Database? Vraag maar raak!

Wat wilt u van ons weten over de KWPN Database? Vraag maar raak en wij komen met antwoorden!

#blijfthuis is het devies vanwege de coronacrisis. En dus zitten veel mensen aan huis gekluisterd en kunnen vanuit daar niet altijd even gemakkelijk aan de gewenste informatie komen. Iedere week, van maandag t/m woensdag, kunt u uw vragen aan ons stellen over een specifiek onderwerp. Op vrijdag worden deze vragen beantwoord op social media en op de website.

Deze week staat in het teken van de KWPN Database, de verzamelplaats van informatie over alle KWPN-paarden! Voor velen staat het maken van een hengstenkeuze voor de deur. De KWPN Database kan een goed hulpmiddel zijn bij het maken van deze keuze, want hierin vindt u uitgebreide informatie over de KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten. Ook van uw eigen paarden kunt u in de KWPN Database de nodige informatie vinden.

Kunt u de weg vinden in de KWPN Database of zijn er bepaalde punten waar u tegenaan loopt? Kunt u overweg met het genetisch profiel dat in de KWPN Database te vinden is? Speelt een van deze vragen bij u of heeft u juist een andere vraag met betrekking tot de KWPN Database? Stel ze aan ons! 

Laat uw vraag over het onderwerp ‘KWPN Database’ hier achter.

Benieuwd welke onderwerpen al aan bod zijn geweest? Bekijk alle vragen en antwoorden van de voorgaande weken op de speciale verzamelpagina van ‘Vraag maar Raak!’

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 59,75

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners