Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

De huidige Coronacrisis houdt iedereen in zijn greep. Zo ook onze fokkers. Kunnen zij dit jaar hun veulens net zo makkelijk verkopen als anders? De Nederlandse markt lijkt nog niet op slot, online veilingen schieten als paddenstoelen uit de grond en trekken veel buitenlandse kopers. Om onze fokkers ook in deze tijd zo veel mogelijk te ondersteunen gaan wij eerder starten met de KWPN Online Veulenveilingen én meer veulenveilingen organiseren. De eerste veulens zijn al aangemeld!

Groot voordeel hierbij is dat het KWPN al jarenlang ervaring heeft met online veilingen. De veilingen staan goed aangeschreven in zowel binnen- als buitenland. Vorig jaar ging meer dan de helft van de verkochte veulens een toekomst in het buitenland tegemoet.

Internationale etalage
Wilt u uw veulen verkopen via de KWPN Online Veulenveilingen? Dan profiteert u  van de internationale etalage van het KWPN waarin u uw veulen(s) tentoonstelt. De veilingwebsite www.kwpn.auction trekt wereldwijd bezoekers, registreren als bieder is eenvoudig en gratis.

Onveranderd concept
Aan het concept wordt niets veranderd, service en gemak staat nog altijd voorop voor de fokker. Uiteraard volgen er protocollen zodat tijdens de foto- en videodag voldaan kan worden aan de richtlijnen van het RIVM. 

Eén keer op pad
Daarnaast hoeft u maar één keer met uw veulen op pad. Tijdens de foto- en videodag wordt het veulen beoordeeld door een KWPN-inspecteur op exterieur en correctheid in beweging en klinisch gekeurd door een dierenarts. Het veterinaire rapport wordt gepubliceerd op de veilingwebsite bij het betreffende veulen en potentiële kopers kunnen telefonisch meer informatie krijgen van de inspecteur.

Foto- en videodagen
De geplande foto- en videodagen voor dit jaar zijn. Aanmelden kan via de agenda of door hieronder op een van de linkjes te klikken.

Het inschrijfgeld voor online veulenveilingen bedraagt 150 euro. Daarbij inbegrepen zit de foto- en videodag en de beoordeling van de KWPN-inspecteur en veterinair. 

Meer informatie over de veulenveilingen vindt u op de veilingenpagina. Mocht u vragen hebben kunt u ook contact opnemen met Wim Versteeg via 06 54 20 18 00 of via salespromotion@kwpn.nl / 0341-255 511.

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
€ 119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners