Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

De hengstenkeuringscommissie springen heeft de Grand Prix-springhengst Hardrock Z voorgedragen voor erkenning. Het Algemeen Bestuur heeft deze voordracht inmiddels geformaliseerd.

De inmiddels zeventienjarige Hardrock Z heeft zijn erkenning verdiend aan zijn sportprestaties op het hoogste niveau. Hardrock Z is een zoon van de preferente springpaardenvererver Heartbreaker, en is gefokt uit de Carthago-dochter Carte Blanche Z. Zij bracht van Cachas het Grand Prix-springpaard Charlemagne JT Z. Zijn grootmoeder is een dochter van Rebel I Z, zij bracht de Grand Prix-springpaarden Lord II Z, Camaro Z en Zippo Z. Zijn fokker is Horsestud Thijs BVBA te Opoeteren.

Hardrock Z was deelnemer op het WK in Caen en op de Olympische spelen in Rio de Janeiro onder de Venezuelaan Emanuel Andrade. Hij won de eerste kwalificatieronde van de Pan Am Games in Toronto en was meerdere keren geplaatst in een Grand Prix. Inmiddels springen al meerdere van zijn kinderen op internationaal niveau in de sport.

Hardrock Z heeft een genoomfokwaarde D-OC van 100 (46% betrouwbaarheid) en een stokmaat van 1.71m. Er heeft een exterieurbeoordeling plaatsgevonden. De beschrijving van de hengst kunt u lezen in de KWPN Database. Hardrock Z voldoet aan de door het KWPN gestelde röntgenologische eisen en is geen drager van het WFFS-gen. De hengst is beschikbaar via VDL Stud, zij zijn ook de eigenaar van de hengst.

Foto: Dirk Caremans

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 59,75

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners