Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Vanuit de FEI houdt een werkgroep ‘dressuur’ zich momenteel bezig met alle FEI-dressuurevenementen die worden getroffen als gevolg van de coronacrisis. Vanuit deze werkgroep is naar voren gekomen dat het WK Jonge Dressuurpaarden, dat in augustus dit jaar in Verden zou plaatsvinden, is uitgesteld.

De voorzitter van de WBFSH komt daarom met nieuwe data waarop het evenement dit jaar plaats vindt. Het WK Jonge Dressuurpaarden van 2020 wordt ingericht als een indoor evenement van 9 tot en met 13 december.

Selectie
Stamboeken en hun nationale federaties worden door de WBFSH verzocht om de selecties voor de uitgestelde kampioenschappen uit te voeren, in overeenstemming met de toestemmingen die in elk van de landen bestaan, wat betreft het houden van paardensportevenementen. In het selectietraject voor de Nederlandse paarden zijn dit jaar enkele aanpassingen doorgevoerd. De selectiecommissie, bestaande uit Monique Peutz, Johan Rockx en Floor Dröge,  is een paar weken geleden gestart met het beoordelen van de ingestuurde video’s. Het selectietraject is ‘on hold’ gezet in verband met de onduidelijkheid rondom de doorgang van het evenement dit jaar. Gezien de nieuwe data die nu bekend neemt de selectiecommissie binnenkort een besluit wanneer en hoe het selectietraject weer opgepakt wordt.

Later meer
De data voor nominaties en definitieve inzendingen zijn nog niet bekend en ook de planning van het evenement wordt later nog gepubliceerd. Zodra meer informatie is bekend, wordt deze gepubliceerd.

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
€ 119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners