Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Van Baalen Farms – Young horses is een professionele, all-inclusive opfokstal in Brakel, Gelderland. De perfecte omgeving voor uw opgroeiende veulen en volledig ontwikkeld conform de nieuwste welzijnsnormen van de FNRS, de KNHS en de 12 richtlijnen voor paardenwelzijn.

Tientallen jaren aan ervaring, vakmanschap en liefde voor paarden. In de jaren '70 strijken Arie Sr. en Coby van Baalen neer in het Gelderse Brakel om familiebedrijf ‘Van Baalen’ verder op te bouwen. Dat resulteert in de wereldwijd bekende Olympische Dressuurstal van Baalen en een succesvolle agrarische tak. Vandaag de dag staat Arie Jr. van Baalen aan het roer van de agrarische tak en is Marlies van Baalen verantwoordelijk voor Dressuurstal van Baalen.

Drijvende kracht
Het nieuwste onderdeel van het gerenommeerde familiebedrijf is Van Baalen Farms – Young horses. De drijvende krachten achter deze vijfsterren opfokstal in Brakel zijn Arie Jr. en Jacobine van Baalen. Samen realiseren zij dé opfokstal waar tientallen jaren expertise in de agrarische sector, paardensport en opfok de basis vormen voor het welzijn en de gezondheid van uw veulen.

Opfokstal van de toekomst
De moderne opfokstal is in 2020 gebouwd tegenover de Dressuurstal Van Baalen. Met de ruime en schone stallen, jaarrond vrije uitloop naar een gedraineerde zandpaddock en mogelijkheid tot weidegang in de zomerperiode, heeft uw veulen alle vrijheid. Ook is uw veulen in goede handen door de samenwerking met een gecertificeerd dierenarts en hoefsmid. Van Baalen Farms – Young horses is de opfokstal van de toekomst.

Meer informatie
Bij Van Baalen Farms – Young horses in Brakel weet u waar u aan toe bent: kwaliteit, professionaliteit en een jaarrond vast tarief. Wilt u meer informatie over dat tarief, een rondleiding door de opfokstal of een kennismakingsgesprek? Arie Jr. en Jacobine van Baalen staan u graag te woord. U vindt de contactgegevens op hun website.

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 59,75

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners