Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Fokkers en veuleneigenaren kunnen veulens aanmelden voor de EDS online veulenveiling selectiedagen. Deze selectiedagen vinden plaatsen op verschillende dagen en op verschillende locaties in juni. Tijdens elke selectiedag is het EDS-team aanwezig om de beste veulens voor de collectie te selecteren. Er wordt daarbij gekeken naar het exterieur, de bewegingen en de afstamming.

Aanmelden en verloop selectiedagen
Het aanmelden van een veulen voor een selectiedag kan op meerdere manieren en is geheel kosteloos. De snelste mogelijkheid is het invullen van het aanmeldformulier op de website van EDS. Daarnaast is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met het EDS-team of een email te versturen en zodoende een veulen aan te melden.

Tijdens de verschillende selectiedagen worden de veulens door de fokkers voorgesteld. Het EDS-team informeert de fokker vervolgens direct of het veulen opgenomen wordt in de collectie of niet. Als een veulen opgenomen wordt in de collectie, worden er tijdens de selectiedag nog professionele foto’s en video’s gemaakt van het veulen. Op deze manier hoeft een fokker maar één keer met merrie en veulen te reizen.

EDS online veulenveiling
Vorig jaar vond de EDS-Prinsenstad Veulenveiling plaats bij Manege de Prinsenstad. Door de coronacrisis is het dit jaar helaas niet mogelijk om de samenwerking op dezelfde wijze voort te zetten. Zodoende is er gekozen voor een EDS online veulenveiling. De finale van deze online veiling vindt plaats op zaterdag 29 augustus.

Voor meer informatie over de EDS online veulenveiling of het aanmelden van een veulen, verwijzen wij u door naar de website van EDS. Heeft u liever direct persoonlijk contact? Neem dan telefonisch contact op met Joep Schellekens via 06-26360196.

Foto: Odessa J.C. (v.Deparon U.S.)

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 59,75

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners