Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Vanochtend vond het examen plaats voor de merrie die deelnam een de verkorte EPTM-test. Verder was vandaag de eerste officiële beoordeling van de merries die deelnemen aan de reguliere EPTM-test. Het KWPN wil haar leden zoveel mogelijk helpen en heeft onder andere een nieuw systeem voor de EPTM-testen ingezet. Zodra er stallen vrij zijn kunnen er elke vrijdag nieuwe EPTM-paarden instromen.

“Wij doen dit om de mensen tegemoet te komen en daarnaast ook de stallen efficienter te benutten”, licht Wim Versteeg toe. Het is van belang dat de paarden die worden aangeleverd naast de algemene voorwaarden beschikken over de juiste vaccinaties, wat betreft Influenza en Rhinopneumonie.

De For Gribaldi-merrie, Like Magic, deed vanmorgen examen voor de verkorte EPTM-test. Floor Dröge, een van de juryleden, is te spreken over deze merrie. “Het is een merrie met een goede bewerkbaarheid en een stap met veel takt, ruimte en activiteit. Ze liet daarnaast een mooie lichtvoetigheid zien in draf en galop.” De merrie werd opgenomen in het stamboek met 70 punten voor haar exterieur en 75 punten voor de beweging en werd na afloop ster verklaard.

Heeft u een merrie die voldoet aan algemene voorwaarden voor de aanlegtest en de veterinaire vaccinaties en wilt u haar deel laten nemen aan de verkorte EPTM-test (circa twee weken), de reguliere EPTM-test (circa vijf weken) of de EPTM-test inclusief zadelmak maken (circa zeven weken)? Neem dan contact op met Angelique Nieuwenhuizen 0341-255544. Of stuur een e-mail naar info@kwpn.nl.

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 59,75

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners