Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Vanaf heden serveert Huisje James van Hotel Apeldoorn - De Cantharel op vrijdag- en zondagmiddag ook lunch. U kunt u culinair laten verwennen met een 4-, 5- of 6-gangen menu! Perfect voor een lunchdate, familielunch of een uitgebreide zakenlunch. De Cantharel is gelegen op slechts 15 minuten reistijd van het KWPN-centrum.

Het idyllische ‘Huisje James’ ligt midden op de Veluwe in het bos en biedt haar gasten veel meer dan een lunch en diner. De kaart is een verrassing, u kiest het aantal gangen en bijpassende wijnen en de chefs verwennen u met mooie gerechten. De ingrediënten komen uit eigen moestuin of van lokale leveranciers. Boekt u een tafel bij restaurant Huisje James? Dan beleeft u een unieke culinaire ervaring.

Van landhuisje tot luxe restaurant in Apeldoorn
Huisje James is een voormalig landhuisje en ligt verscholen in het bos, aan de rand van de Veluwe. Het landhuisje dankt haar sprookjesachtige uiterlijk aan haar rietgedekte dak en witte raamkozijnen. Door het landelijke exterieur en knusse interieur heeft dit restaurant een luxe uitstraling met een huiskamergevoel. Huisje James is vernoemd naar de voormalige bewoners, de familie James. De familie James had een passie voor oldtimers en beschikte tevens over een grote schuur, waar de oldtimers werden gerenoveerd. Deze ruimte is omgebouwd tot de ‘De Werkplaats’ en is onderdeel van de complete Huisje James-ervaring. De Werkplaats dient nu namelijk als gezellige en sfeervolle ontvangstruimte.

Reserveren is gewenst, klik hier om te reserveren.

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 59,75

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners