Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Het KWPN organiseert, in samenwerking met de Wiemselbach en Stal ’T Hofstee, een extra Online Veulenveuling i.v.m. het grote aantal aanmeldingen dat tot op heden binnen zijn gekomen.

In samenwerking met de Wiemselbach wordt er woensdag 8 juli een extra foto- en videodag georganiseerd bij Stal ’T Hofstee in Lattrop.

Toegankelijker
Daan Horn van de Wiemselbach ziet het als een kans voor de fokkers uit de regio. “Ik krijg vanuit de fokkers regelmatig de vraag of wij wat kunnen doen aan de afzet van hun veulens. KWPN is al jaren actief met het online veilen van veulens en paarden. Om het voor de fokkers in de omgeving wat toegankelijker te maken om met hun veulen(s) deel te nemen aan een online veulenveiling hebben wij dit initiatief genomen. Het is een stukje extra service naar de fokkers toe dat er nu hier in de regio ook een foto- en videodag is.

Connectie met de fokkers
Daan Horn geeft aan dat deze online veulenveiling ook in samenwerking met Stal ’T Hofstee wordt georganiseerd. “Zij stellen hun locatie beschikbaar. De samenwerking met Stal ’T Hofstee was er al, want voor de merriebegeleiding worden de merries daar ook gedekt. Wij willen hier niets aan verdienen, het gaat om het maken van de connectie met de fokkers. Daarnaast vertrouwen wij het KWPN op hun expertise. Wij gaan proberen om de veulens voor de fokkers op deze manier verkocht te krijgen.”

Foto- en videodag
Tijdens de foto- en videodag zorgt het KWPN voor ervaren voorbrengers, een filmploeg en fotograaf. Tevens wordt uw veulen direct gekeurd door een dierenarts en beoordeeld door een KWPN-inspecteur. Potentiële kopers kunnen informatie over deze beoordelingen opvragen bij Wim Versteeg.

Veilingdata
U kunt uw veulen opgeven via de agenda van het KWPN

Meer informatie over de veulenveilingen vindt u op de veilingenpagina. Mocht u vragen hebben kunt u ook contact opnemen met Wim Versteeg via 06 54 20 18 00 of via salespromotion@kwpn.nl / 0341-255 511

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 59,75

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners