Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Morgen staan de eerste stamboekkeuringen op de agenda en gaat het keuringsseizoen van dit jaar dan eindelijk beginnen. Op de stamboekkeuringen wordt er dit seizoen gefilmd en deze video’s zijn de volgende werkdag terug te zien op KWPN.tv vanaf 14.00 uur. De video’s worden per groep opgenomen en zijn ook per groep terug te kijken. Let op! Keuringen op vrijdag en zaterdag zijn dus pas op maandag terug te kijken.

Vorige week kwam het bericht naar buiten dat evenementen weer georganiseerd mogen worden, maar dat de 1,5m afstand behouden dient te worden. Omdat diverse keuringslocaties een beperkte capaciteit aan zitplaatsen hebben op 1,5m afstand van elkaar schatten de regio’s zelf in per locatie wat het aantal beschikbare zitplaatsen is. Om problemen te voorkomen met een grotere toestroom van mensen dan er aan beschikbare zitplaatsen is, gaan enkele regio’s met een ticketshop werken waar u beschikbare zitplaatsen kunt reserveren. Zorg dat u niet voor verrassingen komt te staan en niet wordt geweigerd als het maximum aantal bezoekers al bereikt is. Toegang voor publiek is uitsluitend toegestaan wanneer u in het bezit bent van een reserveringsbewijs dat u zelf kunt printen. Let op! Niet alle regio’s hanteren een ticketshop. Regio's Noord-Brabant en Noord-Holland hebben dit bijvoorbeeld niet. Houd daarom goed de regio-pagina’s in de gaten, want per keuring kan het verschillen!
NB: Voor eigenaren en begeleiders van ter keuring aangeboden paarden geldt dat zij – zoals beschreven in het protocol - na de beoordeling van hun paard het terrein z.s.m. verlaten, tenzij zij vooraf via de website een zitplaats  hebben gereserveerd en een reserveringsbewijs kunnen overleggen.

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 59,75

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners