Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

De eerste collectie van de KWPN Online Veulenveiling staat inmiddels online. Ondertussen staat de foto- en videodag voor de volgende veiling alweer voor de deur. Woensdag 8 juli rijdt het KWPN-veilingteam af naar Stal ’T Hofstee in Lattrop.

Aanmelden voor deze foto- en videodag kan nog tot en met donderdagochtend. Later deze dag volgt de startlijst. De foto- en videodag die in samenwerking met de Wiemselbach wordt georganiseerd in Lattrop is op woensdag 8 juli.

Vertrouwen en expertise
Daan Horn van de Wiemselbach ziet het als een kans voor de fokkers uit de regio. “Ik krijg vanuit de fokkers regelmatig de vraag of wij wat kunnen doen aan de afzet van hun veulens. KWPN is al jaren actief met het online veilen van veulens en paarden. Om het voor de fokkers in de omgeving wat toegankelijker te maken om met hun veulen(s) deel te nemen aan een online veulenveiling hebben wij dit initiatief genomen. Het is een stukje extra service naar de fokkers toe dat er nu hier in de regio ook een foto- en videodag is. Daarnaast vertrouwen wij het KWPN op hun expertise. Wij gaan proberen om de veulens voor de fokkers op deze manier verkocht te krijgen.”

Ervaren voorbrengers
Tijdens de foto- en videodag zorgt het KWPN voor ervaren voorbrengers, een filmploeg en fotograaf. Tevens wordt uw veulen direct gekeurd door een dierenarts en beoordeeld door een KWPN-inspecteur. Potentiële kopers kunnen informatie over deze beoordelingen opvragen bij Wim Versteeg.

Veilingdata
U kunt uw veulen opgeven via de agenda van het KWPN

Meer informatie over de veulenveilingen vindt u op de veilingenpagina. Mocht u vragen hebben kunt u ook contact opnemen met Wim Versteeg via 06 54 20 18 00 of via salespromotion@kwpn.nl / 0341-255 511

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 59,75

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners