Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Inspecteur Marcel Beukers bezocht vandaag Friesland en Groningen voor een aantal thuiskeuringen. In beide provincies werden vijf paarden gekeurd. Drie van deze tien paarden verdienden het sterpredicaat.

In Friesland werden 2 springpaarden en 3 dressuurpaarden gekeurd. Onder hen was één ruin. Vier van de vijf paarden wisten 70 punten of meer voor het exterieur te behalen. De enige aanwezige ruin Cimo (Gribaldi uit Odaline V ster sport-dr van Rohdiamant, fokker K. van der Veen uit Gerkesklooster) wist 70 punten te behalen en heeft nu het sterpredicaat doordat hij al het sportpredicaat in het bezit had. De dertienjarige ruin is op ZZ-Zwaar niveau geklasseerd in de dressuur. Doraya (Colman uit Jaglaya keur pref prest van Triton, fokker D. de Jong uit Spannum) wist in Friesland als enige merrie verhoogd te kunnen worden naar stermerrie. De twaalfjarige schimmel heeft in het verleden met prestaties op 1.35m-niveau het sportpredicaat behaald.

Eén stermerrie in Groningen
Vier dressuurmerries en één springmerrie zijn beoordeeld op de thuiskeuringen in Groningen. Drie van deze merries hebben 70 punten voor het exterieur behaald. De Connaisseur-dochter Holly (uit Doree ster IBOP-dr PROK van San Remo, fokker L.A. & G.E. Boelens-Von Dulmen Krumpelmann uit Nijlande) is de enige merrie in Groningen die vandaag ook het sterpredicaat wist te behalen. De achtjarige merrie heeft met prestaties in de dressuur op Z2-niveau eerder al het sportpredicaat behaald.

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 59,75

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners