Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Vorige week zijn de eerste veulens van de EDS-Prinsenstad- online veulenveiling collectie online gezet. De EDS-Prinsenstad online veulenveiling vindt plaats op zaterdag 29 augustus. De komende weken wordt de collectie verder aangevuld met beloftevolle veulens.

Veel ‘sport’ in de afstammingen
De eerste veulens uit de EDS-collectie die online gepresenteerd worden, bevatten opvallend veel goede sportprestaties in hun afstamming. Zo heeft de moeder van Pablo van Amstel (v.Desperado N.O.P.) een halfzus in Pavo Cup winnaar en Lichte Tour-paard Great Lady TC. Ook de andere halfzus Begijnhoeve Dolly TC start in de Lichte Tour. Het Grand-Prix paard Ravel’s Monday is daarnaast halfbroer van grootmoeder Tiffany’s Monday.

Ook Phlox (v.GLOCK’s Toto Jr) heeft een familie vol talentvolle sportpaarden. Moeder Zinnya A kende zelf een sportcarrière op Lichte Tour-niveau. Haar oudste nakomeling Espresso (v.Florencio) heeft dat niveau ook al bereikt. Grootmoeder Sabine bracht daarnaast de goedgekeurde hengst Ferdinand en Lichte Tour paarden Vortuyn, Dante en Hercules.

Augustus volledige EDS-Prinsenstad collectie online
Komende periode wordt de collectie van de EDS-Prinsenstad online veulenveiling verder aangevuld. Vanwege de grote interesse voor de selectiedagen, vindt de laatste dag eind juli plaats. De volledige collectie zal in augustus online te zien zijn. Voor meer informatie over de EDS-Prinsenstad online veulenveiling, verwijzen wij u door naar de website www.excellendressagesales.com.

Bron: Excellent Dressage Sales
Foto: Pablo van Amstel (Desperado)

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 59,75

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners