Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

16 en 17 oktober staat dit jaar geheel in het teken van de (halve) finale van de Pavo Cup. In de Amaliahal op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo wordt deze jongepaardencompetitie verreden.

De voorselecties voor de Pavo Cup vinden in september plaats in de regio’s. Bekijk de agenda of de regiopagina’s om op te hoogte te blijven wanneer de voorselectie in uw regio wordt gehouden. De halve finale en finale van de vierjarigen worden verreden op vrijdag 16 oktober en op zaterdag 17 oktober zijn de vijf- en zesjarigen aan de beurt. Hierbij is publiek welkom, maar wegens de huidige coronamaatregelen resulteert dit in een beperkt aantal. Dit is onder voorbehoud van eventuele versoepelingen.

Eerder werd gecommuniceerd dat er twee finalerondes zouden zijn, maar dit is aangepast naar slechts één finaleronde. De beste drie paarden van de halve finale worden door gastruiter Philipp Hess, in de finale gereden.

Voor deelname aan dit evenement is het niet verplicht dat de geregistreerde van het paard lid is van het KWPN. Als de geregistreerde van het betreffende paard geen lid is, kunt u een e-mail sturen naar peijl@kwpn.nl. Er wordt u dan een inschrijfformulier toegestuurd. Om deel te kunnen nemen aan de Pavo Cup dient de combinatie wel in het bezit te zijn van een geldige startpas van de KNHS. De termijn voor aanmelding sluit uiterlijk veertien dagen voor de datum van de betreffende voorselectiewedstrijd. Inschrijven kan online via de agenda.

Heeft u een talentvol vier-, vijf-, of zesjarig paard waar u een gooi mee wilt doen in dit kampioenschap? Meer informatie, de protocollen en het uitvoeringsbesluit van de Pavo Cup vindt u op deze pagina.

Foto: Jacob Melissen

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 59,75

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners