Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Het bouwen van uw eigen paardenstal of zelfs een hele manege is een veelomvattend project. De meeste mensen doen dit maar één keer in hun leven en daarom moet zo’n onderneming heel zorgvuldig worden gepland. Oriëntatie op de lange termijn, duurzaamheid en de hoogst mogelijke gebruikswaarde moeten al in de planningsfase centraal staan.

De moderne manier van paarden houden stelt specifieke eisen aan de accommodatie en trainingsfaciliteiten voor paarden. Tegenwoordig is er veel vraag naar innovatieve stal ideeën, waarbij elk paard via zijn eigen stal contact heeft met zijn buurman. Buitenboxen en open boxen bieden perfecte omstandigheden, moedigen de paarden aan om te bewegen en sociale contacten te verbeteren. Röwer & Rüb ontwerpt met veel aandacht voor detail paardenboxen en creëert deze met behulp van de modernste technologie met de hoogst mogelijke technische uitvoeringsstandaarden. De experts van Röwer & Rüb weten waar ze het over hebben – en doen dat al meer dan 50 jaar. Als paardenliefhebbers kennen ze de exacte eisen van de ruiters en geven prioriteit aan wat belangrijk is – namelijk uw paarden!

Vraag het aan de professionals
Röwer & Rüb is uw partner voor paardenstallen, stapmolens, longeercirkels, staldeuren en ramen. Het hoofdkantoor van Röwer & Rüb is gevestigd in Thedinghausen bij Bremen in Noord-Duitsland en heeft een dicht servicenetwerk met contacten in heel Duitsland, Europa en de Verenigde Staten. België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk worden ook vakkundig ondersteund door het Röwer & Rüb-team. Voor Nederland is de contactpersoon Matthias Poggemöller, die het internationale salesteam perfect aanvult. Matthias Poggemöller adviseert zijn klanten in het Nederlands, Engels, Frans of Duits. Hij heeft al vele bekende, maar ook minder bekende, paardenstallen met succes geadviseerd. En dit is niet zonder reden. Matthias Poggemöller is niet alleen specialist, expert en adviseur op het gebied van paardenstallen en alles wat daarmee samenhangt, maar is ook zelf ruiter en sporter. Hij was werkzaam bij een tweevoudig Olympisch en Europees kampioen en bracht zelfopgeleide paarden succesvol uit op springconcoursen tot 1.50m-niveau. Meer dan 50 van zijn paarden hebben prijzen gewonnen in 1.40m-competities. Met 20 jaar ervaring als professioneel ruiter kent Matthias de behoeftes en uitdagingen van het dagelijks leven met paarden als geen ander. Hierdoor kan hij de klanten uitstekend adviseren bij het vinden van ideale oplossingen van het creëren van moderne accommodaties die aansluiten bij de behoeftes en de aard van de paarden zelf. Bekijk het uitgebreide productassortiment op de website.

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 59,75

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners