Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Nadat maandag de tweede collectie van dit veulenveilingseizoen online is verschenen, is het sinds vanochtend mogelijk om te bieden. Wanneer u op zoek bent naar jonge aanwas voor de sport of fokkerij, mag u deze collectie niet missen!

Achttien interessante springveulens, veelal afstammend van ‘De Wiemselbach-hengsten’, drie veelbelovende dressuurveulens én een origineel rietje sperma van Chacco-Blue maken deel uit van de collectie. Sport in de moederlijn is waar het om draait tegenwoordig en laat daar nu net in deze collectie geen gebrek aan zijn!

Halfzus Alicante HBC
De succesvolle Grand Prix-hengst én inmiddels ook leverancier van Grand Prix-paarden, Van Gogh, heeft drie zeer belofte veulens in de collectie. Eén daarvan is Picasso. Zijn vijfjarige moeder is een nazaat van Zavall VDL en een halfzus van de KWPN-goedgekeurde hengst Alicante HBC (v.Casall) die onder de Belgische Jérome Guery actief is op het allerhoogste niveau. Deze moederlijn bracht daarnaast nog meerdere internationale springpaarden. 

Moeder is halfzus van 1.60m-hengst
Connor-zoon Connect die onder Caroline Muller internationaal wordt uitgebracht in het 1.35m tekent voor het vaderschap van onder andere Pegasus. Dit hengstveulen komt uit een Livello-moeder die op haar beurt een halfzus is van de goedgekeurde 1.60m-hengst Lycon 3 (v.Light On). Daarnaast is zij ook een halfzus van het 1.50m-paard Casa Ciara (v.Coupe de Coeur) en van het 4* eventingpaard Canvalencia (v.Verdi TN).

Halfbroers van 1.40m-paard
Pettachi NL stamt af van de Comme Il Faut-zoon Jappeloup en is een halfbroer van het internationale 1.40m-paard Hesjedal NL (v.Carambole).  Zijn moeder Vinokourova NL (v.Pacific) heeft zichzelf bewezen in de sport op 1.30m-niveau en is een halfzus van onder andere het internationale 1.40m-paard Du Luca NL (v.Quasimodo van de Molendreef). Ook Paganini, afstammend van Comme Il Faut-zoon Kensington ES, is een halfbroer van een internationaal 1.40m paard. Zijn moeder, de Cantos-dochter Zorange, bracht van Carthino Z Ferdinand W.

KWPN-goedgekeurde Lloyd als halfbroer
Maar niet alleen de springveulens maken indruk met hun afstamming. Ook Philippe weet dat te doen. Dit hengstveulen heeft als vader de vierjarige veelbelovende Fürstenball-zoon First Date en is daarbij een halfbroer van de KWPN-goedgekeurde hengst Lloyd (v.Governor) van Adelinde Cornelissen! Deze moederlijn heeft daarnaast verschillende betere sportpaarden gebracht zoals het Lichte Tour-paard Libi’Do B (v.Democraat).

Blijf op de hoogte
Bent u nog niet geregistreerd als bieder? Dit kan eenvoudig, gratis en snel via www.kwpn.auction. Tevens houden wij u dan op de hoogte van alle KWPN-veilingen. Dinsdag 28 juli vanaf 20.00 uur sluiten de biedingen. Alle veulens zijn beoordeeld door een KWPN-inspecteur op exterieur en correctheid in beweging én klinisch gekeurd door een dierenarts. Tevens kunt u telefonisch meer informatie krijgen over de veulens van de inspecteur.

Uw talent voor de toekomst
Bent u op zoek naar een potentieel sportpaard? Een talent voor de toekomst? Bekijk dan nu de collectie en maak uw keuze. De KWPN-inspecteur staat u graag te woord en helpt u bij al uw vragen over de veulens. Daarnaast kan onze sponsor Horses2Fly u ondersteunen in het internationale transport. Voor vragen kunt u contact opnemen met Rianka Hazeleger via salespromotion@kwpn.nl, 0341-255511 of kunt u bellen met Wim Versteeg: 06-54201800.

Foto: Anniek de Wit

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 59,75

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners