Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

De tweede online veulenveiling loopt tegen het einde aan. Vanavond vanaf 20.00 uur sluit de veiling met 21 veulens én een rietje origineel sperma van Chacco-Blue!

Voorlopig staat de teller op 22.000 euro, tijdens de KWPN Online Broodmare & Embryo Auction werd eenzelfde rietje van Chacco-Blue afgeslagen voor 42.000 euro. Achttien springveulens en drie dressuurveulens maken deel uit van de collectie. Verschillende Wiemselbach-hengsten tekenen voor het vaderschap van de springveulens. Deze veiling is dan ook in samenwerking met De Wiemselbach en Stal ’t Hofstee georgansieerd.

Bewezen (over)grootmoeders
Hanley-zoon Primeur is nauwverwant aan diverse 1.60m-paarden. Zijn grootmoeder heeft op 1.30m-niveau gesprongen en zijn overgrootmoeder op 1.35m-niveau. Daarbij gaf zij het Grand Prix-paard Malle Quibus (v.Quito de Baussy) en 1.30/1.35m-paarden. Tevens komt het 1.60m-paard Zéphire (s.Coriano) uit deze moederlijn en is zijn moeder een halfzus van de KWPN-goedgekeurde Silverstar (v.Corland).

Acht 1.60m-paarden
Justice HL, de zoon van de preferente Harley VDL, won afgelopen jaar de KWPN Hengstencompetitie én komt uit de moederlijn van de welbekende Ganzia de Muze! Hij tekent voor het vaderschap van het merrieveulen Promise-D, zij is nauwverwant aan maar liefst acht(!) 1.60m-paarden, zoals Cindy (v.Corofino), Celentano (v.Contender) and Armstrong (v.Athlet Z). Haar moeder, een dochter van French Buffet xx, is een halfzus van het internationale 4*-paard Donatello S (v.Vermont). Haar overgrootmoeder bracht de internationale springpaarden en goedgekeurde hengsten Caronimo (v.Carolus I) 1.50m, Lord's High Fly (v.Lord) 1.40m, Cool Man K (v.Carthago) 1.40m, Contec (v.Carolus I) 1.30m.

Goed nest
Purple Rain, de zoon van de veelbelovende Poker de Mariposa, komt eveneens uit een goed nest. Zijn moeder, de elitemerrie Casalla (v.Casall) scoorde meerdere 8’en en 8,5’en voor haar aanlegtest. Daarnaast komt hij uit de moederlijn van het 1.60m-paard Bravo S (v.Ephepe For Ever) en diverse andere (inter)nationale springpaarden.

Goedgekeurde dressuurhengsten
Van de drie dressuurveulens maakt Fürst Toto-dochter Part Deux, deel uit van de collectie. Zijn moeder is de elitemerrie Clover-Four (v.Krack C) en een halfzus van het internationale dressuurpaard Iffendic (v.Vialdi), van het ZZ-Zwaar-paard Edmar D (v.Jazz) en van enkele andere nationale dressuurpaarden. Uit haar directe moederlijn komen ook de goedgekeurde Duitse hengsten Davidson (v.Kennedy), Don Bedo (v.Donnerhall) en Don Bedo II (v.Donnerhall).

Veulens zijn beoordeeld en gekeurd
Bent u nog niet geregistreerd als bieder? Dit kan eenvoudig, gratis en snel via www.kwpn.auction. Tevens houden wij u dan op de hoogte van alle KWPN-veilingen. Vanavond vanaf 20.00 uur sluiten de biedingen. Alle veulens zijn beoordeeld door een KWPN-inspecteur op exterieur en correctheid in beweging én klinisch gekeurd door een dierenarts. Tevens kunt u telefonisch meer informatie krijgen over de veulens van de inspecteur.

Uw talent voor de toekomst
Bent u op zoek naar een potentieel sportpaard? Een talent voor de toekomst? Bekijk dan nu de collectie en maak uw keuze. De KWPN-inspecteur staat u graag te woord en helpt u bij al uw vragen over de veulens. Daarnaast kan onze sponsor Horses2Fly u ondersteunen in het internationale transport. Voor vragen kunt u contact opnemen met Rianka Hazeleger via salespromotion@kwpn.nl, 0341-255511 of kunt u bellen met Wim Versteeg: 06-54201800.

Foto: Anniek de Wit

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 59,75

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners