Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Het is vrijdag 10.00 uur geweest en dat betekent dat de biedingen van start zijn gegaan op de derde KWPN Online Veulenveiling collectie. 15 dressuur- en 15 springveulens gaan aanstaande maandag vanaf 20.00 uur onder de digitale hamer!

Deze collectie valt op met het aantal bewezen hengsten aan vaderszijde en de sterke en interessante moederlijnen. Daarnaast zijn alle veulens beoordeeld door een KWPN-inspecteur op exterieur en correctheid in beweging én klinisch gekeurd door een dierenarts. Dit alles zorgt ervoor dat u met vertrouwen een veulen kunt aanschaffen waarvan de basis in orde is!

Drie Le Formidable’s
De kampioenshengst Le Formidable heeft drie veulens in deze collectie. Eén daarvan is zijn goed bewegende dochter Ploëanda (mv.Uphill). Haar moeder is een halfzus van het Lichte Tour-paard Emanda (v.Johnson). Daarbij heeft haar overgrootmoeder zichzelf bewezen in de klasse Z2 en komen er diverse sportpaarden uit deze moederlijn.

Volle zus Grappa
Principessa Pasetti is ook interessant gefokt. Haar vader is de Apache-zoon Grand Galaxy Win en haar moeder is een vierjarige elitemerrie van Trafalgar. Deze hengst voert zowel het bewezen bloed van Totilas als van Poetin. Tel daarbij op dat de grootmoeder van Principessa Pasetti de volle zus is van de KWPN-goedgekeurde hengst Grappa (v.Fidertanz) en je hebt een speciaal veulen.

Goed bewegende Parel
Op zoek naar een speciaal veulen? Bekijk dan zeker Parel op de veilingwebsite. Dit hengstveulen stamt af van de goed bewegende Fürst Jazz en dat heeft hij ook doorgegeven aan Parel. Zijn pedigree vervolgt met de hengsten Kennedy, Farrington en Ferro.

Zes 1.60m-paarden
De springveulens mogen er ook wezen. Zo is Pierre D’Eclipse (v.Luigi D’Eclips) nauwverwant aan maar liefst zes 1.60m-paarden, waaronder het voormalig Nederlandse teampaard Baileys (v.Indoctro) van Michel Hendrix. Zijn grootmoeder is een halfzus van het internationale 1.55m-Grand Prix-paard Uno (v.Heartbreaker).

Leverancier van 1.60m-paarden
De moeder van Parfait, Champion Du Sinaa, heeft zichzelf bewezen op 1.35m-niveau en is daarnaast de halfzus van de 1.50m springende Sietse (v.Monaco). Daarnaast levert de rest van deze moederlijn 1.60m-springpaarden met de regelmaat van de klok! Denk daarbij maar aan Vivaldi K (Indoctro - Mubarak Yousuf Al Rumaihi), Big Brother (Untouchable - Rene Lopez), Dustin (Ustinov - Fredrik Spetz), Ursinaa (Ahorn - Beat Grandjean), Ucorado B (Gran Corrado - Abdullah Waleed Sharbatly), Mac Kinley (Goodwill - Rolf Göran Bengtsson), Rocco (Fuego du Prelet - Cian O’Connor), Modesto (Grandeur - Jean Marc Nicholas) en Emmerton VDL (Emilion - Jur Vrieling). Zij is gecombineerd met de jonge For Pleasure-zoon For Treasure.

Goed ontwikkeld
De zeer goed ontwikkelde en goed bewegende Pico Bellini is een zoon van Balou du Rouet Z-zoon Balous Bellini die zelf op 1.45m-niveau actief is. De moeder van Pico Bellini heeft zelf op 1.35m-niveau gesprongen en zijn grootmoeder en overgrootmoeder in de klasse Z-dressuur. Daarbij komen diverse sportpaarden uit deze moederlijn zoals de 1.40m-paarden Bellodie (v.Numero Uno), Diabelle (v.Vigaro) en Elodie (v.Vigaro).

Uw talent voor de toekomst
Bent u nog niet geregistreerd als bieder? Dit kan eenvoudig, gratis en snel via www.kwpn.auction. Tevens houden wij u dan op de hoogte van alle KWPN-veilingen. Tevens kunt u telefonisch meer informatie krijgen over de veulens van de inspecteur. Bent u op zoek naar een potentieel sportpaard? Een talent voor de toekomst? Bekijk dan nu de collectie en maak uw keuze. De KWPN-inspecteur staat u graag te woord en helpt u bij al uw vragen over de veulens. Daarnaast kan onze sponsor Horses2Fly u ondersteunen in het internationale transport. Voor vragen kunt u contact opnemen met Rianka Hazeleger via salespromotion@kwpn.nl, 0341-255511 of kunt u bellen met Wim Versteeg: 06-54201800.

Foto Pico Bellini: Anniek de Wit

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 119,50

Lidmaatschap KWPN

  • Word nu lid van het KWPN en krijg de laatste maanden van dit jaar gratis, daarbij bent u ook heel 2021 lid voor het tarief van 2020: 119,50 euro (incl. BTW)
  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners