Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

De Blom Cup wordt van 17 tot en met 19 augustus verreden bij het Tops International Arena in Valkenswaard. Bij de vier-, vijf-, zes- en zevenjarigen gaat een heel aantal springpaarden de strijd met elkaar aan om de prestigieuze titel.

Maandag 17 augustus vindt de exterieurbeoordeling van de vijf- en zesjarige springhengsten plaats en ook het eerste onderdeel van de halve finale bij de vijf-, zes-, en zevenjarige gaat van start inclusief de eerste bezichtiging van de vijf- en zesjarige hengsten. Bij de zevenjarigen is het de uitdaging voor tweevoudig winnaars Bas Moerings en Ipsthar (v.Denzel v’t Meulenhof uit Vestha stb prest v. Farmer, fokker J. Moerings uit Oud Gastel) om voor het derde jaar op rij te winnen en zo een hattrick te scoren. Bij de vijf- en zesjarigen neemt de top drie van vorig jaar opnieuw deel om te kijken waar zij staan in het deelnemersveld van dit jaar. Dit zijn de vijfjarigen Kaiden (v.Chaman uit Charistia Z v. Crawford, fokker A.M. Angenent-de Bruijn uit Woubrugge), Kallas (v.Dallas VDL uit Fadessa H2 elite ibop-spr PROK v. Quality Time, fokker A.F.W. Holkenborg uit Haaksbergen) en King Blue (v.Zirocco Blue uit Gonita elite ibop-spr PROK v. Andiamo, fokker J. en G. Hiemstra-Dijkstra uit Dronrijp) en de zesjarige paarden Jager (v.Numero Uno uit Contiki elite pref sport prok v. Carthago, fokker S.J. Kat BV uit Egmond aan den Hoef), Jesther (v.Cardento uit Vesther keur prest sport v. Guidam, fokker J. Moerings uit Oud Gastel) en Jean Couture (v.Arezzo VDL uit Douglas ster voorl. keur v. Tangelo van de Zuuthoeve, fokker de Radstake B.V. uit Varsseveld). Ook zal een heel aantal goedgekeurde hengsten acte de presence geven in deze fraaie titelstrijd.

De exterieurbeoordeling van de vierjarige springhengsten vindt dinsdag 18 augustus plaats. Daarnaast wordt het tweede onderdeel van de halve finale bij de vijf-, zes- en zevenjarigen verreden inclusief de tweede bezichtiging van de vijf- en zesjarige springhengsten. In een andere piste nemen de vierjarige springpaarden deel aan de halve finale, en dit is tevens het moment voor de eerste bezichtiging voor de hiervoor aangemelde vierjarige springhengsten.

Woensdag 19 augustus staat geheel in het teken van de allerbeste springpaarden van de Blom Cup. Wie gaan er met de kampioenstitels vandoor? Dat weten we na de finales van de diverse leeftijdscategorieën.

Bekijk hier het gehele programma van de Blom Cup.

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 119,50

Lidmaatschap KWPN

  • Word nu lid van het KWPN en krijg de laatste maanden van dit jaar gratis, daarbij bent u ook heel 2021 lid voor het tarief van 2020: 119,50 euro (incl. BTW)
  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners