Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Aanstaande zaterdag gaan de driejarige merries van iedere fokrichting de strijd aan om de Nationale titel in Ermelo. Graag attenderen wij u op enkele punten zodat dit evenement zo goed mogelijk verloopt. 

Ook tijdens het Nationaal Kampioenschap driejarige merries hebben wij te maken met het naleven van de richtlijnen die door het RIVM zijn vastgesteld rondom het coronavirus. Toegang is derhalve uitsluitend mogelijk indien u zich reeds heeft geregistreerd. Om alle bezoekers te kunnen voorzien van een zitplaats en daarbij 1,5 meter afstand te kunnen behouden is er een beperkte capaciteit, tickets voor dit evenement zijn helaas niet meer te verkrijgen. Als u een ticket voor aanstaande zaterdag heeft willen wij u erop attenderen om 1,5 meter afstand te houden van elkaar en de instructies van de organisatie op te volgen. Zo zijn er looproutes op het terrein en vindt u op verschillende plaatsen desinfectiemiddelen. Maak hier alstublieft gebruik van en houd rekening met elkaar!

Enkel uw aangegeven fokrichting bezoeken
Wij verzoeken u om enkel bij de fokrichting aanwezig te zijn waar u zich voor heeft geregistreerd en het terrein te verlaten zodra deze rubriek is afgelopen. U krijgt bij de entree een polsbandje behorende bij de fokrichting die u bezoekt, uitgezonderd dressuur. Zo houden wij zo min mogelijk mensen op het evenement en kunnen wij het evenement zo goed mogelijk laten verlopen.

Tickets geprint meenemen
Heeft u al een ticket? Let er dan goed op dat u uw registratieticket uitgeprint meeneemt naar het evenement. Een mobiele weergave van de ticket is helaas niet voldoende. Enkel met een uitgeprinte ticket wordt u toegelaten tot het evenement.

Heeft u een ticket gekocht, maar bent u toch verhinderd? Geen probleem, dan kunt u die ticket naar ons terugsturen en maken wij het ongeldig. Het programma van het Nationaal Kampioenschap driejarige merries vindt u hier en van de Blom Cup volgt z.s.m.

Programma, startlijsten en catalogus
Op onze website vindt u het programma, de startlijsten en de catalogus voor aanstaande zaterdag. Bezoek hiervoor de speciale pagina.

Livestream
Aangezien alle tickets zijn vergeven kunt het gehele evenementen volgen via de livestream. Dus bent u er niet bij, maar wilt u toch graag zien wie de nieuwe kampioenen worden? Het Nationaal Kampioenschap driejarige merries wordt live uitgezonden op KWPN.tv. Leden kunnen de video's ook na afloop terugkijken via On Demand.

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 119,50

Lidmaatschap KWPN

  • Word nu lid van het KWPN en krijg de laatste maanden van dit jaar gratis, daarbij bent u ook heel 2021 lid voor het tarief van 2020: 119,50 euro (incl. BTW)
  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners