Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Het is zover! De collectie met 22 zeer interessante en beloftevolle driejarigen staat online! Vanaf vrijdag starten de biedingen en maandag 24 augustus loopt de veiling af vanaf 20.00 uur.

Een correct exterieur, een interessante bloedvoering, gezond en een bewezen moederlijn zijn de ingrediënten voor een succesvolle sport- of fokkerijcarrière. De paarden die deel uit maken van deze veiling voor driejarigen bezitten dit allemaal!

Wildcards
Op de valreep werden er nog twee wildcards toegevoegd aan de collectie. Beide merries namen afgelopen zaterdag deel aan het Nationaal Kampioenschap! Een gedeelte van de collectie was al geselecteerd voor de veiling van april, die vanwege de coronacrisis is verplaatst. De andere paarden zijn via de stamboekkeuringen geselecteerd. Diverse paarden zijn ook al zadelmak of licht aangereden. Daarnaast zijn alle paarden zowel röntgenologisch als klinisch goedgekeurd.

Nationale dressuurmerrie
De dochter van de Grand Prix-hengst Expression, My Whistly, wist zelf heel veel indruk te maken op de keuring. Met maar liefst 85 punten voor haar draf en houding en 80 punten voor exterieur mocht zij zaterdag act de préséance geven op de Nationale Merriekeuring! Niet alleen zelf maar ook met haar afstamming weet zij indruk te maken. Haar moeder is namelijk de volle zus van de KWPN-goedgekeurde én Grand Prix-hengst Uphill. Ook het Zware Tour-paard Usher (v.Gribaldi) komt uit de merrielijn van My Whistly.

Veulenkampioen
Als veulen was Mijnsinaa al de beste van haar jaargang en verdiende zij de titel Nationaal Veulenkampioen. Nu als driejarige mocht zij opnieuw haar opwachting maken op de Nationale Merriekeuring. Deze dochter van Emilion verdiende voor haar optreden 85 punten voor haar galop en vermogen. Haar moeder Ambersinaa (v.Indoctro) gaf van Emilion al twee 1.30m-paarden. De moederlijn vervolgt met de Ahorn-dochter Narsinaa. Zij gaf het 1.60m-paard Sietse (v.Monaco) en een 1.30m- en 1.35m-paard. Deze moederlijn heeft al veel springpaarden gegeven.

Vragen?
Potentiele kopers kunnen, net zoals bij de veulenveilingen, vooraf contact opnemen met de inspecteur om mogelijke vragen beantwoorden. Daarbij is het ook mogelijk om de paarden vooraf aan huis te bekijken bij de eigenaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via salespromotion@kwpn.nl en 0341 255 511.

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 119,50

Lidmaatschap KWPN

  • Word nu lid van het KWPN en krijg de laatste maanden van dit jaar gratis, daarbij bent u ook heel 2021 lid voor het tarief van 2020: 119,50 euro (incl. BTW)
  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners