Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Het tweede onderdeel van de halve finale van de Blom Cup voor vijfjarigen is afgerond en er zijn 37 combinaties die vandaag en gister geheel foutloos zijn gebleven. De beste 30 daarvan zijn geplaatst voor de finale.

De deelnemers kregen vandaag een tweefasenparcours voorgeschoteld en daarin leverde Johan Bergs de beste prestatie met Kyfo (Comme Il Faut uit Gucci elite sport-spr PROK van Chellthago Z, fokker J.G.N.E. van Dooren uit Boekel). Als enige dook het duo in de tweede fase onder de 30 seconden. Elisah Aarts volgde op de voet met Kyaklahoma ster (Carrera VDL uit Zoklahoma ster pref prest van Emilion) van de VDL Stud, met daarna Giovanni Romano met Kaspar R (Eldorado van de Zeshoek uit Termieque elite prest PROK van Baloubet du Rouet, fokker M. Rietberg uit Holten), nauwverwant aan de KWPN-goedgekeurde hengst Grandorado TN, op de derde plaats.

Kardinaal HX
De KWPN-goedgekeurde hengst Kardinaal HX (Don Diablo HX uit Wimette ster sport-spr van Karandasj) van fokker Stal Hendrix met Pieter Keunen heeft zich ook geplaatst voor de finale. De combinaties die zowel gister als vandaag foutloos waren konden zich plaatsen voor de finale en voor het vaststellen van de beste 30 is de tijd van de tweede fase vandaag doorslaggevend. Daardoor valt onder meer de dubbel foutloos springende KWPN-goedgekeurde hengst Kallmar VDL (Carrera VDL uit Geluk-Olaris elite IBOP-spr sport-spr PROK van Indorado, fokkers Henk Dirksen en Martine Hijlkema) onder Jur Vrieling nipt buiten de boot.

Bekijk hier alle (live-)uitslagen en verdere informatie over de Blom Cup.

(JS voor KWPN / Foto Kardinaal HX – HippofotoO

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 119,50

Lidmaatschap KWPN

  • Word nu lid van het KWPN en krijg de laatste maanden van dit jaar gratis, daarbij bent u ook heel 2021 lid voor het tarief van 2020: 119,50 euro (incl. BTW)
  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners