Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Na tweede plaatsen in zowel de PSG als de Inter I op het CDI3* in het Tsjechische Brno, ging de winst in de Kür op Muziek op LT-niveau naar Remy Bastings en de KWPN-hengst Hennessy (De Niro uit Silhouette elite pref PROK van Jazz, fokker Ploegmakers v Bavel uit Sint-Oedenrode). Bastings en zijn zwarte kwamen uit op 74,545%, waarbij hij van de jury bij C zelfs 80% scoorde voor de artistieke interpretatie.

 

Tweede werd de Oostenrijkse Stephanie Dearing met Auheim’s Riano (v.Rock Forever NRW). De combinatie eindigde op 72.585%. De derde plaats was voor thuisamazone Hana Vasaryova met Santos Dumont (v.Sarkozy). Margot Arkema en Gavaristo (Tango uit Variska ster pref prest van Nourejev, fokker A. Dijkstra uit Opende) mochten ook Kür rijden, zij werden achtste met 69,015%.

Bastings derde in Grand Prix Kür
Bastings werd met Eqador (Cador uit Nina vb van Wolfgang, fokker P.E.M.M. Bergmans uit Doenrade) bovendien derde in de GP Kür op Muziek. Het duo kreeg gemiddeld 74,570% van de jury. Ook hier was er één keer 80%. De winst ging naar Florian Bacher uit Oostenrijk, die met Fidertraum (v.Fidertanz) naar 77,3% reed. Zijn landgenoot Christian Schumach werd tweede met Donna Karacho (v.Blue Hors Don Schufro).

Uitslag kür Lichte Tour
Uitslag kür Zware Tour

Bron: Horses
Foto Hennessy: Dirk Caremans

€119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Laatste maanden van dit jaar gratis!
  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot KWPN.tv
Word nu lid
€22,- per jaar

JongKWPN lidmaatschap

  • Ben jij tussen de 16 en 30 jaar?
  • Ben jij geïnteresseerd in fokkerij en sport? 

Dan is JongKWPN vast en zeker iets voor jou! JongKWPN biedt een gevarieerd programma. 

Word nu lid

Official Partners