Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Tijdens de Subtop-driedaagse werd in het ZZ-Zwaar de dienst uitgemaakt door twee KWPN-hengsten hengsten.

Imposantos (Wynton uit Zarina elite IBOP-dres PROK van Krack C, fokker W. Wijnen uit Berlicum), die recent zijn debuut in deze klasse maakte, liep onder Bart Veeze naar 73,36% in proef 35.

KWPN-hengst In Style (Eye Catcher uit Sissy van Lorentin I, fokker J.M. van Uytert uit Heerewaarden), die eveneens pas zijn tweede proef op dit niveau liep, behaalde met Renate van Uytert-van Vliet 69,71%. 

In de Prix St. Georges stuurde Joyce Lenearts de KWPN-hengst Beukenvallei’s Iconic B (Bon Bravour uit Niniek STV keur pref prest sport-dres van Jazz, fokker Stal de Beukenvallei uit Leende) naar een derde plaats met 69,49%.

Dream Boy
Minderhoud nam naast Invictus ook zijn Olympisch kader-paard Glock’s Dream Boy N.O.P. (Vivaldi uit Resia elite prest PROK van Ferro, fokker T.J.M. Coomans uit Oud-Beijerland) mee naar Tolbert. “Dream Boy is mee als trainingspaard. Hij heeft door het coronavirus een redelijk lang dekseizoen gehad, maar het is nu tijd om weer met zijn andere carrière aan de slag te gaan”, vertelt de ruiter lachend.

Trainingsrondje
“Dream Boy liep zijn laatste wedstrijd op Jumping Amsterdam, dus het was fijn om hem even een keer in een dergelijke ambiance te kunnen trainen. Vanmorgen vroeg stond de wedstrijdbaan al prachtig klaar en dit is dan eigenlijk de ideale situatie. Het is de bedoeling dat Dream Boy binnenkort het NK loopt. Ik moet zeggen dat ik daar wel zin in heb.”

Bron: Horses, bew. KWPN
Foto Imposantos: Dirk Caremans

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 119,50

Lidmaatschap KWPN

  • Word nu lid van het KWPN en krijg de laatste maanden van dit jaar gratis, daarbij bent u ook heel 2021 lid voor het tarief van 2020: 119,50 euro (incl. BTW)
  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners