Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Over iets meer dan een week zal de titelstrijd op het NK Dressuur losbarsten. Van 17 tot en met 20 september staat het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo geheel in het teken van deze titelstrijd. Nog niet eerder was de animo voor deelname aan het NK Dressuur in Ermelo zo groot. Om iedereen deel te kunnen laten nemen aan het NK is er een kleine programma wijziging nodig.

Voor de Zware Tour verandert er niets aan het programma. Op zaterdag rijden alle deelnemers aan dit kampioenschap de Grand Prix Special en op zondag rijdt een deel de Grand Prix en de beste ruiters van TeamNL gaan dan van start in de Kür.

Wijzigingen
Om iedereen die dat wil een startplaats te bieden zijn er bij de junioren en het KNHS-kampioenschap ZZ-Zwaar enkele programma wijzigingen. Zo zal de kleine finale van de Junioren verplaatst worden naar ring 2. Voor het de ZZ-Zwaar zal de grootste wijziging plaatsvinden. De kleine finale gaat op zaterdag in ring 2 verreden worden, de finale staat zondag in de hoofdpiste op het programma.

Het terrein zal er dit jaar als gevolg van de Coronaregels anders uit zien. Zo zal de ruimte rond de hoofdpiste volledig gevuld zijn met tribunes en VIP-boxen, om voldoende bezoekers te kunnen ontvangen.

Kaartverkoop
Kaarten voor zondag zijn al uitverkocht. De toppers van zondag zullen op zaterdag allen deelnemen in het eerste onderdeel van het NK, de Grand Prix Special. Voor deze spectaculaire zaterdag zijn nog wel kaarten verkrijgbaar.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website. Rekening houdend met de regels omtrent Covid-19 zijn alle plaatsen genummerd en wordt er in het kaartverkoopsysteem rekening gehouden met social distancing. Donderdag is de toegang gratis.

Kijk voor meer informatie, deelnemers en kaartverkoop op www.nk-dressuur.nl

Bron: KNHS

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 119,50

Lidmaatschap KWPN

  • Word nu lid van het KWPN en krijg de laatste maanden van dit jaar gratis, daarbij bent u ook heel 2021 lid voor het tarief van 2020: 119,50 euro (incl. BTW)
  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners