Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Om zo veel mogelijk fokkers te helpen met de verkoop van zijn of haar veulen(s), is er besloten om een extra foto- en videodag te organiseren. Zo krijgt iedereen die op de wachtlijst stond een kans om zijn of veulen aan te bieden. Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor deze extra foto- en videodag.

De datum is zaterdag 19 september en de locatie is tegenover Bijsterenseweg 21, 3882 NR in Putten. De veulens van deze extra foto- en videodag worden tijdens de zevende en laatste online veiling aangeboden. De collectie hiervan komt op maandag 5 oktober online, het bieden start op vrijdag 10 oktober en de veiling sluit op maandag 12 en dinsdag 13 oktober.

KWPN-centrum
Op zaterdag 26 september is er ook een foto- en videodag voor deze veiling. Ook hier zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. De locatie is het KWPN-centrum.

Splitsing dressuur- en springveulens
Doordat de laatste veiling nu uit twee videodagen bestaat wordt er een groter aantal veulens verwacht, hierdoor worden de dressuur- en springveulens gesplitst. Op maandagavond 12 oktober gaan de springveulens onder de digitale hamer en op dinsdagavond 13 oktober de dressuurveulens.

Ervaren voorbrengers
Tijdens de foto- en videodag zorgt het KWPN voor ervaren voorbrengers, een filmploeg en fotograaf. Tevens wordt uw veulen direct gekeurd door een dierenarts en beoordeeld door een KWPN-inspecteur.

Opgeven
U kunt uw veulen opgeven via de agenda van het KWPN

Meer informatie over de veulenveilingen vindt u op de veilingenpagina. Mocht u vragen hebben kunt u ook contact opnemen met Wim Versteeg via 06 54 20 18 00 of via salespromotion@kwpn.nl / 0341-255 511

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 119,50

Lidmaatschap KWPN

  • Word nu lid van het KWPN en krijg de laatste maanden van dit jaar gratis, daarbij bent u ook heel 2021 lid voor het tarief van 2020: 119,50 euro (incl. BTW)
  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners