Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Deze vijfde editie van de KWPN Online Veulenveilingen heeft het allemaal! Gun uzelf een succesvolle sport- en/of fokkerijcarrière en neem een kijkje op de veilingsite. Bieden op deze collectie is mogelijk vanaf vandaag tot en met maandagavond 14 september.

Zoals bij alle online veilingen van het KWPN zijn ook deze veulens geselecteerd op correctheid door een KWPN-inspecteur, die u graag meer vertelt over deze veulens. Daarnaast zijn de veulens klinisch beoordeeld door een dierenarts. Niets staat deze veulens een glansrijke toekomst in de weg!

Veelbelovende jonge hengsten
De dressuurveulens stammen vooral af van veelbelovende jonge hengsten en een groot gedeelte van deze veulens komt ook nog eens uit de directe moederlijn van goedgekeurde dressuurhengsten. Zo is Pracht Kerel een zoon van Zenon en daarbij een halfbroer van de in Mecklenburg goedgekeurde G-Star (v.Glamourdale).

Uit moederlijn KWPN-hengst
For Ferrero-dochter Paltira gaat via haar overgrootmoeder terug op de Grand Prix-paarden Wester Storm (v.Sir Sinclair) en Briar Junior (v.Briar). Deze overgrootmoeder is daarnaast een volle zus van de internationale Grand Prix-paarden Bertus en Zamiro, beide van G.Ramiro Z. Ook de KWPN-goedgekeurde en Lichte Tour-geklasseerde Riant (v.Jazz) is nauwverwant aan Paltira.

Z2-moeder
Van Taminiau maakt Piquet deel uit van de veilingcollectie. Zijn moeder is de Z2-geklasseerde Tango-dochter Faylita. Zijn grootmoeder is een halfzus het Lichte Tour-paard Dialita (v.Damon Hill) en enkele andere betere dressuurpaarden. De moeder van Papillon (v.Franklin) is een volle zus van het ZZ-Zwaar-paard Horacia (v.Jazz). Deze moederlijn gaf verschillende (inter)nationale Lichte Tour-paarden.

Tweemaal Tangelo van de Zuuthoeve
Bij de springveulens overheerst het bewezen bloed aan vaderszijde dat gaat van topvererver Tangelo van de Zuuthoeve naar de exclusieve Grand Prix-hengst All Star. Van Tangelo van de Zuuthoeve maken twee veulens deel uit van de collectie. De eerste is Phedra, zij heeft maar liefst drie 1.60m-hengsten op rij in haar pedigree: Tangelo van de Zuuthoeve, Kashmir van Schuttershof en Chin Chin. Haar moeder heeft zichzelf op 1.35m-niveau bewezen  en daarbij komt zij onder andere uit de directe moederlijn van Up Chiqui (v.Quidam de Revel), het voormalige Grand Prix-paard van Kent Farrington.
Het tweede veulen van Tangelo van de Zuuthoeve, Pandemellie TD,  is maar liefst verwant aan 6(!) 1.60m-paarden. Medoc II (v.Germus R), Oberon (v.Celano), Monolino (v.Monaco), Vici R (v.Darco) en nog enkele anderen.

11 1.60m-paarden
Er zijn nog niet zo veel veulens van All Star (v.Argentinus) geboren, het voormalige toppaard van Denis Lynch. Een van zijn exclusieve nakomelingen is Pjetro. Moedersvader is de voormalig Nederlands Kampioen Quality Time, gevolgd door de preferente Voltaire. Uit deze moederlijn komen 11(!) 1.60m-paarden zoals Doloris (v.Berlin) van Richard Howley, Kapital Girl (v.Jalisco B) en haar dochter Waloubet (v.Baloubet du Rouet) en Big Boy (v.Colandro).

Uw talent voor de toekomst
Bieden op deze veiling is mogelijk vanaf vandaag. Bent u nog niet geregistreerd als bieder? Dit kan eenvoudig, gratis en snel via www.kwpn.auction. Tevens houden wij u dan op de hoogte van alle KWPN-veilingen. Bent u op zoek naar een potentieel sportpaard? Een talent voor de toekomst? Bekijk dan nu de collectie en maak uw keuze. De KWPN-inspecteur staat u graag te woord en helpt u bij al uw vragen over de veulens. Daarnaast kan onze sponsor Horses2Fly u ondersteunen in het internationale transport. Voor vragen kunt u contact opnemen met Rianka Hazeleger via salespromotion@kwpn.nl, 0341-255511 of kunt u bellen met Wim Versteeg: 06-54201800.

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 119,50

Lidmaatschap KWPN

  • Word nu lid van het KWPN en krijg de laatste maanden van dit jaar gratis, daarbij bent u ook heel 2021 lid voor het tarief van 2020: 119,50 euro (incl. BTW)
  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners