Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Het is weer tijd voor de vijfde KWPN Online Veulenveiling. Vanavond vanaf 20.00 uur valt de digitale hamer voor deze 35 interessante veulens.

Diverse geïnteresseerde kopers uit Israël, Litouwen, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Spanje, Duitsland, Zweden, Polen, Griekenland, Verenigde Staten, Ierland, Mexico, Italië, Estland, België, Letland en uiteraard Nederland hebben al een bod geplaatst op een of meerdere veulens van deze collectie.

Sport voert boventoon
De veulens van deze collectie vallen op met de hoeveelheid aan sport in de pedigree en bij de springveulens is dit ook nog eens gecombineerd met bewezen bloed aan vaderszijde. Zo is Dakar VDL-zoon Pylot K een zoon van de 1.60m-hengst Dakar VDL. Zijn pedigree vervolgt met de keurhengst Ustinov en preferente Burggraaf. Zijn moeder is een volle zus van het 1.50m-paard Dakota en ook de 1.60m-paarden Fleetwood (v.Clinton) en Elvira (v.H.Alme Z) komen uit deze moederlijn net zoals nog veel meer internationale springpaarden.

Drie Grand Prix-paarden
Van de preferente 1.60m-hengst Eldorado van de Zeshoek maakt Pietorado SHH deel uit van de collectie. Hij is een halfbroer van het Amerikaanse 1.30m-paard Jackpot-TD (v.El Salvador). Zijn moeder is op haar beurt een halfzus van het 1.55m-Grand Prix-paard Cooper (v.Lord Z). Ook de 1.60m-paarden Rodeo (v.Heartbreaker), Gruppo Prom Jack (v.Ovatio) en Kanjer (v.G.Ramiro Z) komen uit deze moederlijn.

Goedgekeurde Kempinski
De KWPN-erkende Fernando tekent voor het vaderschap van het merrieveulen Partamini-Laris. Zij gaat via haar overgrootmoeder terug op het 1.50m-paard Donnalaris (v.Calido I) en het 1.45m-paard Santa Caterina (v.Cavalier). Daarnaast is zij ook nauwverwant aan de KWPN-goedgekeurde Kempinski (v.Darco) en diverse andere betere sportpaarden.

Moederlijn Olympiadepaard
Van de nog relatief jonge Jardonnay VDL, de voormalige kampioen van de hengstenkeuring, maakt Patichou Alpha deel uit van de collectie. Hij gaat terug op het Olympische paard Rivaal (v.Monaco). daarbij heeft zijn moeder zichzelf in het 1.35m bewezen, net zoals zijn grootmoeder.

Tweemaal Z2
Bij de dressuurveulens zien we ook veel sport in de pedigree van de veilingveulens. Van Impression-dochter Perlina N hebben zowel haar moeder als grootmoeder in het Z2 gepresteerd. Daarbij is haar moeder een halfzus van het Inter I-paard Ubid’Or (v.OO Seven) en komen er meerdere betere dressuurpaarden uit deze moederlijn.

Gouden Demantur
De dochter van Hennessy, die succesvol is op Lichte Tour-niveau, Pinacolada, heeft als moeder de volle zus van het Lichte Tour-paard Concerto (v.Krack C). Haar overgrootmoeder is Z1-geklasseerd en bracht het Zware Tour-paard Demantur (v.Vivaldi), waarmee Sanne Voets veelvuldig gouden medailles won op de Paralympische Spelen!

Uw talent voor de toekomst
Bieden op deze veiling is mogelijk tot en met vanavond. Bent u nog niet geregistreerd als bieder? Dit kan eenvoudig, gratis en snel via www.kwpn.auction. Tevens houden wij u dan op de hoogte van alle KWPN-veilingen. Bent u op zoek naar een potentieel sportpaard? Een talent voor de toekomst? Bekijk dan nu de collectie en maak uw keuze. De KWPN-inspecteur staat u graag te woord en helpt u bij al uw vragen over de veulens. Daarnaast kan onze sponsor Horses2Fly u ondersteunen in het internationale transport. Voor vragen kunt u contact opnemen met Rianka Hazeleger via salespromotion@kwpn.nl, 0341-255511 of kunt u bellen met Wim Versteeg: 06-54201800.

Foto Patichou Alpha: Anniek de Wit

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 119,50

Lidmaatschap KWPN

  • Word nu lid van het KWPN en krijg de laatste maanden van dit jaar gratis, daarbij bent u ook heel 2021 lid voor het tarief van 2020: 119,50 euro (incl. BTW)
  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners