Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Vijftien zeer getalenteerde dressuurveulens maken deel uit van de allereerste editie van de Future Dressage Foal Auction. Stuk voor stuk interessante veulens die afstammen van een jonge KWPN-dressuurhengst. Het bieden is van start, tot en met maandagavond 21 september heeft u de kans om eigenaar te worden van deze excellente veulens.

Wat dacht u van de kampioenshengsten Le Formidable en Jameson RS2? Of reservekampioen Lennox US, WK-deelnemer Iconic B? Hier blijft het niet bij. Alle vijftien veulens weten ook zelf indruk te maken met hun beweging en type!

Driemaal Le Formidable
De kampioenshengst Le Formidable heeft drie getalenteerde nakomelingen in deze nieuwe KWPN-veiling. Zijn dochter Pilena gaat terug op de Europese kampioensmerrie Rilena (v.Flemmingh) en voert zowel via haar moeders- en vaderszijde het zeer waardevolle bloed van Ulft. Prada VDP komt uit de Apache-merrie Gucci VDP die maar liefst 90 punten scoorde voor haar beweging en deelnam aan de finale van de Nationale Merriekeuring. Dressuurpaardenmaker United is de grootvader van Le Formidable maar ook moedersvader van Philida. Zijn genen liggen verankerd in dit opvallende merrieveulen.

Kampioenshengst Jameson RS2
Alles wat Jameson RS2 aanraakt verandert in goud. Hij werd kampioen van de hengstenkeuring, scoorde 90 punten voor het verrichtingsonderzoek, is tweevoudig winnaar van de finale van de Hengstencompetitie, derde in de Pavo Cup en achtste op het WK Jonge Dressuurpaarden. Zijn zoon Pac-Man laat zien over net zo veel kwaliteiten te beschikken en voert aan moederszijde het bloed van Dream Boy en Jazz.

Extra bewegende Ladignac-dochter
Het merrieveulen Promathika M heeft als vader de veelbelovende Zonik-zoon Ladignac. Dit charmante veulen kan extra bewegen en beschikt over een fantastisch dressuurmodel. Uit haar moederlijn komt veel sport. Ook voor haar ligt er een grote carrière in het verschiet!

Grand Prix-paard in wording: Iconic B
Iconic B komt uit een bewezen Grand Prix-stam en lijkt zelf alles in huis te hebben voor het hoogste niveau. Hij nam meerdere malen deel aan het WK Jonge Dressuurpaarden en is momenteel succesvol in de Lichte Tour onder Joyce Lenaerts, die zijn moeder Niniek STV (v.Jazz) op hoogste niveau heeft uitgebracht. De vijfjarige Kadivette II (v.Governor) is gecombineerd met Iconic B. De moederlijn vervolgt met de elite- en sportmerrie Chablis Ter Kwincke (v.Dayano). Ook het internationale Junioren-paard Pablo (v.Cordial Medoc) komt uit deze moederlijn net zoals diverse andere sportpaarden. Pamela-Divetta is een prachtige verschijning en valt op met haar schimmelkleur!

Koning’s Princessa V.S
De hengst Koning doet in alles zijn naam eer aan. Zodra hij in de baan verschijnt zijn alle ogen op hem gericht. De zoon van Governor imponeert niet alleen met zijn verschijning, maar ook zijn beweging stelt niet teleur. Daarbij komt hij uit een moederlijn met veel sport. Het merrieveulen Princessa V.S laat zien al over veel zelfhouding te beschikken met daarbij kwaliteitsvolle bewegingen.

Uw talent voor de toekomst
Tot maandagavond 21 september heeft u de kans om een van deze talenten aan de haak te slaan. Bent u nog niet geregistreerd als bieder? Dit kan eenvoudig, gratis en snel via www.kwpn.auction. Tevens houden wij u dan op de hoogte van alle KWPN-veilingen. Bent u op zoek naar een veelbelovend sportpaard? Een talent voor de toekomst? Bekijk dan nu de collectie en maak uw keuze. De KWPN-inspecteur staat u graag te woord en helpt je bij al uw vragen over de veulens. Daarnaast kan onze sponsor Horses2Fly u ondersteunen in het internationale transport. Voor vragen kunt ucontact opnemen via salespromotion@kwpn.nl, 0341-255511 of kunt u bellen met Wim Versteeg: 06-54201800.

Foto Promathika M: Anniek de Wit

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 119,50

Lidmaatschap KWPN

  • Word nu lid van het KWPN en krijg de laatste maanden van dit jaar gratis, daarbij bent u ook heel 2021 lid voor het tarief van 2020: 119,50 euro (incl. BTW)
  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners