Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Afgelopen weekend werd er naast de jeugdkampioenschappen ook een CCI2* en een CCI3* verreden en hierin waren de KWPN'ers zeer succesvol. 

CCI3*-L
In Varsseveld stonden twee rubrieken op 2*- en 3*-niveau op het programma. Een wedstrijd in het zogenaamde Short format de andere in het Long format. Grootste verschil tussen de wedstrijden is de afstand van de cross. In de CCI3*-L had Jarno Verwimp twee ijzers in het vuur, maar uiteindelijk ging de overwinning naar Hilton (Oscar uit Tweety elite D-OC van Indoctro, fokker C.H. Gremme, IJsselstein) en eindigde hij met Mahalia (v.Elvis ter Putte) als tweede. Op de vijfde plaats eindigde The Joke (Kreator xx uit Toscavanta stb van Burggraaf, fokker G.J. Ernst uit Losser) met Jade Woeltjes en de zesde plaats was voor Barones II (Concorde uit Labrax M ster pref prest van Erdball, fokker W.L.P.M. van der Steen uit Gemonde) met  de Duitse ruiter Jörn Warner.

CCI3*-S
In de CCI3*-S werd Tim Lips tweede met op 0.5 strafpunt achter Laura Hoogeveen met Wicro Quibus (v.Quasimodo Z). Lips startte Eclips (Phin Phin uit Kiwi ster sport-dres van Feinschnitt I v.d. Richter, fokker H.A.J. Smolders uit Westerhoven) en stond op 27.6 na de dressuur. Lips bleef foutloos in het springparcours en de cross. Janneke Boonzaaijer bracht ACSI Campbelle WS (Van Gogh uit Ustannie ster voorl.keur prest van Indoctro, fokker comb. van Wering/Schuiling uit Ekehaar) aan de start. Deze combinatie vinden we terug op plaats acht met een eindscore van 33,4.

CCI2*-L
In deze rubriek stonden twee KWPN'ers in de top tien. Op de vierde plaats vinden we Incredible Verte (Gentleman uit Pia Verte stb prest PROK van Calypso III, fokker P. Knijnenburg uit Deurne) met de Chinese Huadong Sun en op de zesde plaats Geronimo (Tangelo van de Zuuthoeve uit Akyra stb-ext van Oklund, fokker Mathijssen uit Biezenmortel) met Jan Mathijssen. 

CCI2*-S
Tim Lips en G-Ladymeyer (Albaran xx uit Ladymeyer-Imoo ster prest van Weltmeyer, fokker A.J. van Raalte uit Kampen) eindigden op een mooie derde plaats met een eindscore van 31.6. Op de zevende plaats eindigde de Belgische ruiter met de KWPN'er Goteus S (Ustinov uit Katinka keur pref prest van G.Ramiro Z, fokker P. Sleutels uit Roggel) met een eindscore van 32.9. Op de tiende plaats eindigde de Vincenzo-zoon Krovo S Bugatti (uit Grande ster van Boreas, fokker H.A. de Boer uit Ruinen) met zijn Belgische amazone Shanna Wandels.

Uitslagen

Foto Hilton: Dirk Caremans

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 119,50

Lidmaatschap KWPN

  • Word nu lid van het KWPN en krijg de laatste maanden van dit jaar gratis, daarbij bent u ook heel 2021 lid voor het tarief van 2020: 119,50 euro (incl. BTW)
  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners