Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Het is vrijdag 10.00 uur geweest en dat betekent dat u kunt bieden op de veulens uit de zevende KWPN Online Veulenveiling collectie. 15 dressuur- en 11 springveulens gaan aanstaande maandag vanaf 20.00 uur onder de digitale hamer!

Ook de veulens van deze collectie zijn weer beoordeeld door een KWPN-inspecteur op exterieur en correctheid in beweging én klinisch gekeurd door een dierenarts. Dit zorgt ervoor dat u met vertrouwen een veulen kunt aanschaffen waarvan de basis in orde is!

Halfbroer van eerdere veilingtopper
Twee weken geleden was de halfbroer van Perfect Promise JS (v.Lennox U.S.) de veilingtopper en werd verkocht voor 26.000 euro naar Spanje. In de moederlijn van Perfect Promise JS zijn verschillende sportresultaten te zien. Grootmoeder Zodena is een elite prestatiemerrie die reeds geslaagd is voor haar IBOP dressuur met 77,5 punten. Zij bracht de Z2-geklasseerde paarden Cashmir’s Hadena (v.Cashmir) en Demolition (v.Wynton) die beide in het buitenland worden uitgebracht. Ook Z1-merrie Idena (v.Eastwood S) komt uit deze merrie. Verderop in de merrielijn komen we de merrie Forlante (v.florencio) tegen die ZZ-licht geklasseerd is en ook de Intermediaire-lopende Forlan 7 (v.Jazz) komt uit deze stam voort.

Drie Grand Prix-paarden
Grandorado TN-dochter P is vertegenwoordigd met maar liefst drie Grand Prix-paarden in haar moederlijn. De Italiaan Lorenzo de Luca brengt Skik (v.Manhattan) uit in de Grand Prix, U.S.A. (v.Lux) wordt door de Zwitser Philip Zuger uitgebracht in de Grand Prix en tevens op 1.60m-niveau in de Grand Prix zien we Ajax (v.Heartbreaker) onder het zadel bij Ibrahim Hani Bisharat.  

Twee goedgekeurde hengsten uit zelfde merrielijn
Een veulen met zowel bewezen sportprestaties in de genen als goedgekeurde hengsten, dat is wat Porto Ella (v.Don VHP Z) te bieden heeft! Moeder Lulu Ella is de halfzus van de goedgekeurde hengst Golddigger (v.Querly-Elvis).  Verderop zien we de goedgekeurde hengst Vaillant (v.For Pleasure) terug en ook de 1.60m-springende Hello Forever (v. For Pleasure), die door de Brit Scott Brash wordt uitgebracht, staat in het rijtje.

Dressuur, mennen en springen
Over veelzijdigheid gesproken, Hometown-zoon Playboy AV heeft het! Zowel Uptown-nakomeling Blits die uitkomt in het  internationaal 4* mennen als Lichte Tour-merrie Derrel (v.Special D) én ook E.Sweet Melodie D (v.Zapatero VDL) die 1.40m springt, we zien ze alle drie terug als we de moederlijn van Playboy AV bekijken. Verder zijn het nog een heel aantal dressuurpaarden die we met hun sportresultaten naar voren zien komen, waaronder de Grand Prix-hengst Zirkoon (v.Nurprimus).

Dochter Gasphar
Haar vader is de KWPN goedgekeurde Gaspahr die succesvol op 1.50m-niveau springt onder Pieter Keunen. Uit dezelfde moederlijn als Panama SF komt ook Grand Prix-paard H&M Harley vd Bisschop (v.Dulf van den Bisschop). Verder zien we verschillende 1.30 tot en met 1.40-paarden terug.

Uw talent voor de toekomst
Bent u nog niet geregistreerd als bieder? Dit kan eenvoudig, gratis en snel via www.kwpn.auction. Tevens houden wij u dan op de hoogte van alle KWPN-veilingen. Tevens kunt u telefonisch meer informatie krijgen over de veulens van de inspecteur. Bent u op zoek naar een potentieel sportpaard? Een talent voor de toekomst? Bekijk dan nu de collectie en maak uw keuze. De KWPN-inspecteur staat u graag te woord en helpt u bij al uw vragen over de veulens. Daarnaast kan onze sponsor Horses2Fly u ondersteunen in het internationale transport. Voor vragen kunt u contact opnemen met Rianka Hazeleger via salespromotion@kwpn.nl, 0341-255511 of kunt u bellen met Wim Versteeg: 06-54201800.

Foto Panama SF: Anniek de Wit

 

 

 

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 119,50

Lidmaatschap KWPN

  • Word nu lid van het KWPN en krijg de laatste maanden van dit jaar gratis, daarbij bent u ook heel 2021 lid voor het tarief van 2020: 119,50 euro (incl. BTW)
  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners